John Diamond & Tony P feat. Sylvie – Regina mea

Asculta live, John Diamond & Tony P feat. Sylvie - Regina mea, single nou

Asculta live John Diamond & Tony P feat. Sylvie – Regina mea, single nou

John Diamond si Tony P colaboreaza cu Sylvie pentru piesa Regina Mea. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor aceasta colaborare. Asculta John Diamond & Tony P feat. Sylvie – Regina mea.

Piesa, însoţitǎ de un binemeritat videoclip, special pentru fanii lor, este o producţie Diamond Records şi vǎ aşteaptǎ sǎ intraţi pe canalul propriu de youtube pentru abonare. Pornind de la o colaborare şi o prietenie veche, vizitȃnd studioul “Diamond Records”, Tony P a auzit instrumentalul şi viorile, ceea ce la momentul respectiv era schiţa acestui proiect şi s-a simţit inspirat sǎ contribuie la creaţie. Au alǎturat imediat trompete, textul a venit de la sine şi apoi toate ideile constructive s-au adǎugat ca piesele pe o tablǎ de şah.

John Diamond & Tony P feat. Sylvie – Regina mea

Tony s-a gȃndit la femeia supremǎ, femeia loialǎ, “Regina” pe care fiecare bǎrbat o doreşte lȃngǎ el, o viseazǎ, şi s-a gȃndit sǎ o asocieze pe Sylvie proiectului, pentru cǎ, spunea acesta: “are voce mişto, e perfectǎ pentru piesǎ şi sigur va adapta flow-ul aşa cum trebuie”.

Piesa este o combinaţie de trap, rap, hip-hop şi pop, iar partea de producţie audio şi video îi aparţin lui John Diamond, un artist care se implicǎ total în proiectele sale şi e foarte atent la detalii. El este cel care a pus totul într-o tablǎ de şah, a butonat zeci de ore în studioul muzical, a filmat în croma şi a transformat ceea ce au visat doi prieteni la o micǎ discuţie de studio, într-o piesǎ foarte reuşitǎ şi un videoclip adecvat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *