Asculta online, JO - Adio, single nou

Asculta online JO – Adio, single nou

Exact cand ne pregatim sa spunem „adio” verii, JO ne propune o piesa romantica intitulata chiar „Adio”. Artista a lansat un single cu versuri despre acel moment cand trebuie să spui ramas bun definitiv iubirilor pierdute. JO ne propune si un videoclip cu tematica unui road movie, pe care il puteti viziona in articol.

JO ne învaţă cum să spunem „Adio” pe beat-urile ritmate ale noi sale piese. Videoclipul o prezintă pe artistă, care călătoreşte alături de cel drag pe drumul pierzaniei. Automobilul ajunge în apă, odată cu vechea JO, care trece într-o nouă etapă a vieţii sale. Protagonista schimbă două ţinute în clip, una casual şi una mai elegantă. Cei doi protagonişti îşi încep aventura legaţi de acelaşi palmier, prizonieri ai unei relaţii toxice. Videoclipul a fost regizat de către SAN, iar Lucas Art Film şi Cat Music au fost producătorii săi.

JO – Adio

Director of Photography este Daniel Kosuth. Lansarea piesei „Adio” vine într-o zi specială pentru JO, care îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Artista îi îndeamnă pe cei care au inimile rănite să încerce să îşi găsească curajul de a renunţa la relaţia toxică, pentru a fi mai fericiţi mai departe. Despre noul său single tânăra a declarat următoarele:

«Adio» este o piesă care a ieșit din suflet, poate cea mai de suflet piesa a mea de până acum. Experiențele de viață prin care trecem ne schimbă, ne sensibilizează, dar cel mai important, ne inspiră la creație. Muzica mereu m-a ajutat să mă descarc, dar de data asta pot să spun că m-a eliberat. Mi-a dat aripi. Am lucrat alături de echipa mea preferată de la HaHaHa Production. Le mulțumesc din suflet lui Dorian, F3nom și Luci pentru că au înțeles exact filmul meu și m-au ajutat să îmi conturez povestea în acest cântec minunat.

Cât despre clip, JO apare în dublu rol în el şi explică acest proiect şi colaborare cu SAN:

Pentru clip am ales să lucrez cu SAN, unul dintre regizorii mei preferați, știind că nimeni altcineva n-ar fi putut să ilustreze în imagini povestea mea mai bine decât el. Am muncit mult pentru acest proiect și nu aș fi reușit niciodată să ajung la acest rezultat fără echipele mele de suflet, Cat Music și HaHaHa Production. Le mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru că au avut încredere că povestea mea o să ajungă la sufletele multor oameni.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, piesa „Adio” are muzica semnată de Florin Boka, Dorian Micu, Lucian Nagy, versurile scrise de Dorian Micu. Masterul este realizat de Florin Boka și Lucian Nagy. În această vară JO a ajuns în playlist-urile publicului cu piese precum „126” și „Noapte polară”, create pentru cei care au rămas cu gândul la iubire.

JO – Adio

Versuri

De ce să te mint
Ce facem dupaia
Ce cerul e senin
Și tot vine ploaia

Durerea e focul
Ce arde răbdarea
Și dragostea moare
Rămâne întrebarea

Ce as face dacă ai spune „Te iubesc”
Să mă minți doar să mă reindragostesc
N-aș plecă dacă nu m-ai lăsa să plec
Dar nu o spui, preferi să mă pierzi

Adio, din ego și regret
Zic „adio” unui suflet defect
Nu vrei s-o spui, eu nu te iert
Adio, chiar dacă te iubesc

Ție-ti pasă doar de tine
Nu te-ai gândit nici un minut
La iubire, la mine, la noi, la tot ce am avut

Încerc să lupt doar că să uit
Blestemul tău de legământ
Nu-mi spune ce vreau să aud
Că o luam de la început

Ce aș face dacă ai spune „Te iubesc”
Să mă minți doar să mă reindragostesc
N-aș plecă dacă nu m-ai lăsa să plec
Dar nu o spui, preferi să mă pierzi

Adio, din ego și regret
Zic „adio” unui suflet defect
Nu vrei s-o spui, eu nu te iert
Adio, chiar dacă te iubesc

Durerea e focul
Ce arde răbdarea
Și dragostea moare
Uită iertarea (×2)

Adio, din ego și regret
Zic „adio” unui suflet defect
Nu vrei s-o spui, eu nu te iert
Adio, chiar dacă te iubesc

1 thought on “JO – Adio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *