Jennifer Lopez nuda la 51 de ani

0
Jennifer Lopez nuda la 51 de ani, Jennifer Lopez nuda, Jennifer Lopez la la 51 de ani, Jennifer Lopez - In the morning, Vezi cum arata J Lo dezbracata, Vezi cum arata Jennifer Lopez dezbracata, Vezi cum arata J Lo, J Lo dezbracata

Jennifer Lopez nuda la 51 de ani | foto super hot

Vino să vezi cum arată Jennifer Lopez nudă la 51 de ani. Vezi cum arată J Lo dezbracată la vârsta de 51 de ani, foto super hot.

Spre bucuria fanilor și nu numai a lor, de curând artista a pozat dezbrăcată pentru a promova lansarea noului său single, „In the morning”. Și (zic eu) a reușit să-și surprindă atât fanii cât și criticii. Întotdeauna Jennifer Lopez a reușit să facă bărbații să întoarcă capul după ea. Pentru a o privi mai bine, datorită formelor sale, dar mai ales uneia anume, pe care acum artista o scoate la vedere.

J Lo deși nu este foarte înaltă, are doar un metru și 64 de centimetri, este foarte bine proporționată. Deși artista născută si crescută in Castle Hill, din renumitul cartier Bronx, nu este obișnuită ca model, ne arată in această poză că ar putea avea ușor o carieră în lumea modei.

Un nud complet care, în teorie, ar trebui să servească la promovarea celui mai recent single al său, „In the morning”. A reușit, însă, să stârnească și o mișcare de invidie (de înțeles) amestecată cu admirație, deoarece se mândrește cu un corp perfect sculptat, fără urmă de celulită, țesuturi moi, rulouri ș.a.m.d.

Deși nu există nicio îndoială că J-Lo este înzestrată cu ADN excelent, trebuie spus totuși că artista este strictă în ceea ce privește antrenamentul și dieta.

Vezi cum arată J Lo dezbracată

Jennifer Lopez nuda la 51 de ani, Jennifer Lopez nuda, Jennifer Lopez la la 51 de ani, Jennifer Lopez - In the morning, Vezi cum arata J Lo dezbracata, Vezi cum arata Jennifer Lopez dezbracata, Vezi cum arata J Lo, J Lo dezbracata

Ca bonus, până să lanseze videoclipul oficial, vă propun un mic video cu artista.

https://www.youtube.com/watch?v=hMBRoj74w3o

Ce părere ai despre cum arată Jennifer Lopez dezbrăcată? Intră pe pagina noastră de chat România sau pe pagina de facebook și spune-ți părerea. Citește și ultimul articol despre colaborarea dintre Iordan si Mădălina Ignat – Arată-mi dragostea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *