James Arthur - Free Falling, James Arthur, Free Falling, despre James Arthur,

James Arthur – Free Falling

Ascultă live James Arthur – Free Falling la Radio Click Romania și dacă-ți place, dă-i un vot pentru a intra în TOP 40 muzică nouă.

James Arthur a lansat o melodie nouă, de curând, și nu puteam să nu o postăm și noi aici.

Despre James Arthur

James Arthur este un cântăreț și compozitor britanic, născut pe 2 martie 1988 în Middlesbrough, Anglia. El și-a câștigat popularitatea la nivel internațional după ce a câștigat competiția muzicală „The X Factor” în 2012, devenind astfel primul câștigător al sezonului 9 al emisiunii.

După victoria sa la „The X Factor”, James Arthur a lansat single-ul său de debut, „Impossible”, care a devenit un mare succes în Marea Britanie și în alte țări. Piesa a atins vârful clasamentelor și a obținut vânzări semnificative. Ulterior, el a lansat albume de studio, cum ar fi „James Arthur” (2013) și „Back from the Edge” (2016).

Muzica lui James Arthur îmbină elemente de pop, rock și R&B, iar vocea sa puternică și expresivă a fost adesea lăudată. El este cunoscut pentru abordarea sa sinceră în compunerea și interpretarea melodiilor, abordând teme precum iubirea, durerea și luptele personale.

În plus față de cariera sa muzicală, James Arthur a fost deschis despre provocările personale cu care s-a confruntat. Inclusiv probleme de sănătate mentală, și a militat pentru conștientizarea și .înlăturarea stigmatului asociat acestor probleme.

Citește și un articol despre Faydee – Love You No More. Nu uita de pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *