Asculta live, J Balvin - Morado, Official Video, muzica noua

Asculta live J Balvin – Morado (Official Video)

J Balvin, continua conceptul denumit „Seeing Music In Colors” si lanseaza piesa „Morado”, mov in limba romana, continuand astfel seria inceputa cu „Blanco” (Alb).

„Morado” este a doua culoare sonica din paleta lui J Balvin, piesa fiind compusa alaturi de Sky, iar clipul este regizat de catre Collin Tilley. Si artwork-ul melodiei este o colaborare senzationala, cu Takashi Murakami.
Astfel, J Balvin continua sa isi imbratiseze cultura latino si stilul distinctiv reggaeton cu o invitatie la un party regal in culoarea mov.

J Balvin – Morado

In acelasi timp, J Balvin este nominalizat la premiile Grammy, categoria „Best Latin, Rock, Urban or Alternative Album”. Pentru albumul Oasis, lansat alaturi de Bad Bunny, dar si la premiile iHeart Radio Award, la Latin Pop-Urban Artist of the Year, Latin Pop-Urban Song of the Year (“Que Pretendes”, cu Bad Bunny) si Best Music Video (“Con Altura”, alaturi de Rosalía).

Peste 10 miliarde de vizualizari pe YouTube in 2019, o nominalizare la premiile Grammy, primul loc la categoria Latin Song in The Country, cam asa se prezinta parte din reusitele recente ale lui J Balvin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *