J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny, Tainy – UN DÍA (ONE DAY)

0
Asculta live, J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny, Tainy - UN DÍA (ONE DAY), singlenou

Asculta live J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny, Tainy – UN DÍA (ONE DAY), single nou

J Balvin si-a unit fortele cu Dua Lipa, Bad Bunny si Tainy pentru piesa „Un Dia (One Day)”, care vine insotita de un videoclip in care o putem vedea pe celebra actrita din La Casa de Papel – Ursula Corbero.

Cu versuri atât în limba spaniolă, cât și în limba engleză, piesa, care reunește și în titlu cele două limbi, a fost produsă de Tainy și produsă executiv de NEON16. Videoclipul este regizat de columbianul Stillz, iar imaginile alb-negru o prezintă doar pe Ursula Corbero, fără apariții ale celor patru artiști. Clipul o aduce pe frumoasa actriță în ipostaze emoționante, în postura unei femei care suferă și își exteriorizează stările în cele mai puternice feluri, totul presărat de o nostalgie apăsătoare.

J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny, Tainy – UN DÍA (ONE DAY)

Dacă Balvin a mai colaborat cu Bad Bunny si Tainy până în prezent, „Un Dia (One Day)” este prima colaborare dintre artistul columbian și Dua Lipa.

Dua Lipa este o cântăreață și compozitoare britanică. În 2017 a lansat albumul de debut, ce conține hit-uri precum „Be the One”, „Hotter Than Hell”, „IDGAF” sau „New Rules”, piesă ce a ajuns pe locul 6 în topul Billboard 100. În 2018, artista a câștigat două Premii Grammy: pentru Best New Artist și pentru Best Dance Recording („Electricity” – Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson).

Cel mai recent album, „Future Nostalgia”, lansat la sfârșitul lunii martie, cuprinde piese precum „Don’t Start Now”, „Physical”, „Break My Heart” sau „Hallucinate”.

J Balvin este un artist columbian de reggaeton, care a devenit cunoscut cu piesa „Tranquila”, iar, în prezent, este unul dintre cei mai bine vânduți artiști peste hotare din America Latină. În 2015, a intrat în Cartea Recordurilor, pentru cea mai mare perioada de No 1, în top Billboard Hot Latin Songs, cu piesa „Ginza”. Totodată, a fost și primul artist de muzică latino care a obținut discul de diamant, pentru vânzări record cu piesele „6 AM” și „Ay Vamos”. În 2017, J Balvin dădea lovitura cu altă piesă, „Mi gente” feat Willy William, care a atins, într-un timp foarte scurt, 1 miliard de vizualizări, dar și cu remixul cântat chiar de Beyonce. Un an mai târziu, a colaborat cu Nicky Jam, pentru single-ul „X”, dar și cu Jeon si Anita – „Machika”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *