Asculta online, J Balvin - Amarillo, single nou, album,

Asculta online J Balvin – Amarillo, single nou

J Balvin lanseaza albumul cu numarul patru din cariera, “Colores” si prezinta in acelasi timp si videoclipul piesei “Amarillo” (Galben).

Albumul prin care Balvin revine la stilul reggaeton care l-a consacrat, “Colores”, este lansat la doi ani distanta de “Vibras”, material discografic prezentat de J Balvin in 2018. Totodata, materialul este lansat cu cateva zile inainte ca J Balvin sa devina artistul latin din urban cu cele mai multe single-uri no. 1 in topul latin. Vizualurile si directia creativa a albumului “Colores” au fost realizate de catre Takashi Murakami, care a creat 10 personaje in forme de flori, pentru fiecare cantec si culoare de pe album.

J Balvin – Amarillo

In acelasi timp, lansarea albumului “Colores” corespunde cu a doua colaborare a lui J Balvin cu brandul “Guess”. Inspirata de album, dar si de orasul sau natal, Medellin, colectia lansata impreuna cu Guess este dedicata atat barbatilor, cat si femeilor sau copiilor.

Materialul “Colores” ii consolideaza pozitia de rege al muzicii reggaeton lui J Balvin. Daca am face o retrospectiva a anului 2019, J Balvin a sustinut un performance la premiile Grammy, a fost desemnat “Artistului Anului” de catre premiile Lo Nuestro, pentru al treilea an consecutiv. Mai mult, Balvin a primit al patrulea trofeu din partea Latin Grammy si a fost desemnat “Favorite Latin Artist” in cadrul American Music Awards si a fost primul artist latin care a aparut in cadrul emisiunii Saturday Night Live.

Tracklist Colores:

1. Amarillo

2. Azul

3. Rojo

4. Rosa

5. Morado

6. Verde

7. Negro

8. Gris

9. Arcoíris

10. Blanco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *