Iuliana Beregoi – Dupa apus

0
Iuliana Beregoi - Dupa apus, single nou, Videoclip

Iuliana Beregoi – Dupa apus, single nou, Videoclip

Asculta live Iuliana Beregoi – Dupa apus. Iuliana Beregoi a lansat un videoclip funky și colorat pentru single-ul „După apus”, piesa pe care artista a lansat-o recent și care a depășit 6000 de folosiri pe Tik Tok.

O piesă ce evidențiază simplitatea iubirii specifică adolescenței, „După apus” a fost compusă de Theea Miculescu și Florian Rus, iar de producție s-au ocupat Viky Red și Alexandru Radu (Chopin). Videoclipul este filmat și regizat de Spoiala Brothers.

Iuliana Beregoi single nou

„Mă bucur foarte mult că pot prezenta, în sfârșit, acest videoclip. Am avut foarte multe peripeții cu el și sunt extrem de mulțumită că am reușit să facem un video tare. Are un vibe inocent, transmite o stare de bine, iar asta este exact ce am urmărit. Piesa este sinceră și simplă, iar clipul trebuie să fie la fel. Să vă bucurați de el!”, a declarat Iuliana.

Iuliana Beregoi este una din cele mai iubite artiste din spațiul românesc și moldovenesc, fiind primul adolescent care a vândut Sala Palatului de două ori la rând. Contul său de YouTube însumeză 250 de milioane de vizualizări datorită pieselor și vloggurilor sale. Iuliana este și protagonista serialului „Lara”, primul serial românesc care poate fi urmărit pe Netflix.

Printre cele mai ascultate piese ale Iulianei se numără „Vina mea”, care a reușit să strângă peste 41 milioane de vizualizări pe YouTube, dar și „Cum sună liniștea” și „Ne iubim”.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si despre Mira & Lora – Tu cu Ea. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe pagina de chat romanesc,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *