Iulia Dumitrache & Sony Flame – Sticla de gin

Iulia Dumitrache & Sony Flame - Sticla de gin, Iulia Dumitrache, Sony Flame, Sticla de gin, single nou, videoclip, asculta online Iulia Dumitrache & Sony Flame - Sticla de gin,

Iulia Dumitrache & Sony Flame – Sticla de gin, single nou + videoclip

Asculta online la Radio Click Romania Iulia Dumitrache & Sony Flame – Sticla de gin, single nou + videoclip 2019. Merita un like si share?

O data cu inceputul de primavara, Iulia Dumitrache lanseaza un single nou in colaborare cu Sony Flame. Piesa lansata se numeste „Sticla de gin” si este lansata in acelasi timp cu un videoclip pe masura. De muzica si textul acestei melodii s-a ocupat Randi, orchestratia fiind asigurata de Mario Stoica și Alin Ilies. Se spune despre „Sticla de gin” ca este o piesa despre dragostea regasita, insa eu as spune ca este despre nostalgia clipelor petrecute alaturi de persoana iubita. Chiar sunt curios sa citesc parerile voastre despre aceasta melodie.

Despre Iulia Dumitrache vom spune, pentru cei care inca nu o cunosc, ca s-a facut remarcata datorita aparitiei la emisiunea concurs „Vocea Inimii”. Aici, datorita energiei sale si mai ales datorita timbrului sau vocal puternic a cucerit atat juriul cat si publicul. Pana la acest single nou, artista a lansat mai multe single-uri precum „K.O.”, „Supersonic”, „Unde”, „Iubește-mă” și „Răni deschise”.

Asculta online Iulia Dumitrache & Sony Flame – Sticla de gin

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *