Asculta live, Irina Rimes - In Palme, single nou,

Asculta live Irina Rimes – In Palme, single nou

Irina Rimes lansează videoclipul piesei „In palme”, o melodie care vorbeste despre rămășițele unei relații intense. Vizualul poetic, dar în acelasi timp minimalist, evidențiază durerea care rămâne după despărțire.

Clipul a fost filmat la Istanbul, iar geometria clădirilor, cadrele arhitecturale și jocurile de lumini creează un univers unic, rupt dintr-un film atemporal despre singuratate si regrete. Irina a rămas fidelă stilului ei vestimentar pentru acest videoclip, alternând hainele colorate și supradimensionate cu cele negre, mulate, din latex. Artista apare în ipostaze inedite, suave, nud, aducând o notă de erotism videoclipului. Irina este o cântăreață sensibilă care aduce întotdeauna emoții profunde prin melodiile ei. Primul ei single, „Visele”, a fost numărul unu în toate Top Chart-urile din România timp de 3 luni și a obținut un premiu pentru cel mai bun debut al anului la Radio România Music Awards în 2017. Pe YouTube, videoclipul are peste 16 milioane vizionări.

Irina Rimes – In Palme

Irina a povestit: „În palme cred că este singura piesă scrisă în ultimii doi ani în care nu vorbesc despre mine sau despre trecutul meu. Piesa a fost creată într-o sesiune cu Alex Cotoi, la care am lucrat alături de Denis (The Motans), ce a compus refrenul și prerefrenul. A fost una dintre cele mai productive întâlniri ale noastre. Mă bucur ca într-un final această piesa și-a găsit locul și timpul potrivit în linia mea de lansări.”

Irina a compus melodii pentru diferiți artiști români, cum ar fi INNA, Raluka, Andra, Alina Eremia, Nicoleta Nucă și Antonia. Revista Cosmopolitan a numit-o „revelația din 2016”. În 2017, Irina a semnat un contract cu Universal Music France și a lansat primul său album, „Despre el”. Bazându-se pe poveștile și experiențele personale ale artistei, albumul conține 10 piese. „Bandana” feat Killa Fonic, „Bolnavi Amandoi”, „Cosmos”, „Octombrie Roșu” și „Eroii Pieselor noastre” au avut rezultate spectaculoase pe platformele digitale și pe YouTube. „Bolnavi amândoi” a obținut prima poziție în topurile din România, precum # 1 România Radio Chart și # 1 România TV Chart.

2018 marchează debutul Irinei ca antrenor la „Vocea României” și lansarea celui de-al doilea album, „Cosmos”, o colecție de 12 cântece lansate sub forma unui album-carte. Acesta conține un set de poezii scrise chiar de Irina și o serie de fotografii exclusive. „Nu știi tu sa fii bărbat”, single-ul de pe album a fost extrem de apreciat atât de public, cât și de industria muzicală și a avut peste 13 milioane de vizualizări.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Irina Rimes – In Palme

Versuri 

Nu amintiri, nu povestiri, nu despre noi
Nu amagiri, noi demult am ramas goi

Spune-mi cat, spune-mi cat costa dragostea si timpul nostru
Spune-mi tuuu
Spune-mi cat, spune-mi cat face, timpul sa ne lase in pace
Sa ne lase in pace

Tot ce-am avut candva in palme
In timp si amintiri pierdut in el s-a stors
Tot ce-am avut candva a fost frumos
Acum spune-mi cum sa ma strang de pe jos

Tot ce-am avut candva a fost frumos
Acum spune-mi cum sa ma strang de pe jos

Te caut in cantec iar muzica nu mai despre noi
Nu te gasesc nici in oamenii vechi, nici in oamenii noi
Timpul a scurs toata puterea din noi
Ploile vin si ne v-om pierde in noroi

Ploile vin, ploile trec
Ce s-a intamplat cu noi

Spune-mi cat, spune-mi cat costa dragostea si timpul nostru
Spune-mi tuuu
Spune-mi cat, spune-mi cat face, timpul sa ne lase in pace
Nu ne lasa in pace

Tot ce-am avut candva in palme
In timp si amintiri pierdut in el s-a stors
Tot ce-am avut candva a fost frumos
Acum spune-mi cum sa ma strang de pe jos

Tot ce-am avut candva a fost frumos
Acum spune-mi cum sa ma strang de pe josss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *