Irina Rimes - Gelos, Radio Click Romania, Irina Rimes, Gelos, Micutzu,

Irina Rimes – Gelos | Radio Click Romania

Asculta Irina Rimes – Gelos la Radio Click Romania si daca-ti place voteaz-o sa intre in Top 40 muzica noua alaturi de marquez.

După o pauză bine meritată, revenim cu articole pentru secțiunea muzică nouă. Astăzi vă propunem un articol cu cea mai nouă melodie lansată de Irina Rimes. O melodie ce vine insoțită de un super videoclip, ce-l are ca invitat special pe Micutzu. Melodia este una interesantă, ce credem că va intra ușor la inima ascultătorilor noștri.

Despre Irina Rimes

Irina Rimes s-a născut pe 19 iulie 1991 în Republica Moldova. Ea și-a început cariera în industria muzicală ca textieră, compunând cântece pentru alți artiști din Republica Moldova și România. Irina Rimes este cunoscută pentru abordarea sa eclectică în muzică, combinând elemente din pop, electropop și chiar muzică alternativă. Ea a adus o influență fresh și modernă în peisajul muzical din România și Republica Moldova. Popularitatea ei a crescut semnificativ odată cu lansarea piesei sale de debut, „Visele” (Dreams), în 2016. Acest cântec a devenit rapid un hit și a adus-o în atenția publicului larg. Pe lângă muzică, Irina Rimes este cunoscută și pentru imaginea sa unică și stilul său vestimentar. Ea a devenit un model de urmat în ceea ce privește moda și tendințele în industrie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să citești  și unul despre Billie Eilish – I love you. Nu uita de pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *