Irina Rimes – Ce se intampla, doctore?

0
Asculta live, Irina Rimes - Ce se intampla, doctore?, single nou

Asculta live Irina Rimes – Ce se intampla, doctore?

Irina Rimes a lansat cea mai jucausa piesa a toamnei „Ce se intampla, doctore?”. Acest single tocmai a primit un videoclip care o face pe Irina sa para o papusa ratacita la o centrala nucleara abandonata.

Artista îşi respectă promisiunea de a lansa melodii mai vesele după tristul album „Cosmos”. „Ce se întâmplă, doctore?” este o poezie împletită cu o declaraţie jucăuşă de independenţă feminină. Irina apare cu o figură tinerească, într-o salopetă, în deplin contrast cu peisajul industrial dezolant din spatele său. Artista cântă ca de obicei despre atracţia sa pentru Cosmos şi dorinţa de a părăsi Pământul cel banal, „coborând la prima”.

Instrumentalul este inedit, undeva între muzica de prezentare de modă, o balalaică şi o muzică de circ. Cumva Irina Rimes a găsit loc în acest clip abstract şi pentru un dans din Fortnite (flossing), ultimul lucru pe care te-ai aştepta să îl facă artista într-o astfel de creaţie. Acest track vine după „În Palme”, o melodie ceva mai serioasă, în care Irina a cântat despre rămăşiţele unei relaţii intense.

Irina Rimes – Ce se intampla, doctore?

La final de august Irina a cântat la Cerbul de Aur, unul dintre visele sale încă din copilărie. Pe parcursul verii artista a lansat melodia „24:00”, fix de ziua sa, dar şi colaborări cu DJ-ul turc Mahmut Orhan. E vorba despre piesele „Hero” şi „Schhh”, senzuale şi pline de influenţe orientale.

„Ce se întâmplă, doctore?” are o mare doză de auto ironie, în abordarea poveştilor de dragoste trăite de artistă. Irina vede noul single astfel: „Ce se întâmpla, doctore?” e o piesă veselă , un fel de caricatură a ceea ce scriu eu de obicei. Drama poate fi descrisă în multiple feluri, uneori se mai simte și așa, mai jucăuș, mai ridicol. Drama nu poate fi tristă tot timpul, așa cum nu sunt nici eu.

Melodia a fost compusă de către Irina Rimes şi Alex Cotoi, pe un text de Irina Rimes. Alex Cotoi s-a ocupat şi de producţia muzicală. Irina Rimes va fi prezentă pe data de 12 octombrie la prima ediție „The Artist Awards” – premii muzicale și de online la care vor fi celebrați cei mai relevanți artiști și creatori de conținut, eveniment ce va avea loc în Piața Mihai Viteazu din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *