Asculta online, INNA - Not My Baby, single nou

Asculta online INNA – Not My Baby, single nou

INNA revine cu un super single energic care se numeste “Not My Baby”, o piesa EDM, in stilul cu care artista a devenit cunoscuta publicului.

“Not My Baby” a fost compusă de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher și produsă de Freedo, producător care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers. Piesa a fost lansată cu lyric video creat de Mihai Sighinaș, o animație în care INNA e personajul principal. Fanii vor putea foarte curând să se bucure și de videoclipul oficial al single-ului “Not My Baby”. Single-ul anterior, o colaborare cu Vinka, pentru piesa “Bebe” are peste 13 milioane de vizualizări și a fost pe locul 1 pe radio si TV în România.

INNA – Not My Baby

“M-am întors la iubirea mea eternă pentru EDM, așa că pentru voi “Not My Baby! Enjoy and stay safe!”, a spus INNA.

Anul trecut, INNA a lansat albumul “YO”, împreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, compus integral de artistă și produs de David Ciente, cu piese care s-au auzit în întreaga lume precum “Iguana”, “Tu Manera”, “RA”, incluse și pe coloana sonoră a unor filme celebre precum “Grand Hotel”, “Elite” de pe Netflix, în reclama de la Apple Watch sau în jocul Need For Speed Heat.

Numele real al Innei este Elena Alexandra Apostoleanu, s-a nascut pe data de 16 octombrie 1986, in Mangalia si este in zodia Balanta. Numele ei de scena, Inna, provine de la felul cum o alinta in copilarie bunicul ei. Inna este o artista apreciata atat in Romania, cat si peste hotare. Hiturile ei se afla constant in topurile de la radio si reprezinta o personalitate care influenteaza si sprijina multi artisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *