In weekend trecem la ora de iarna

cand se schimba ora de iarna 2019, cand se trece la ora de iarna 2019, cand se schimba ora 2019, cand se da ora inapoi 2019, in ce luna se schimba ora de iarna, In weekend trecem la ora de iarna, Radio Click Romania, ora de iarna, ora de toamna,
loading...

In weekend trecem la ora de iarna | Radio Click Romania

Cand se schimba ora de iarna 2019. Cand se trece la ora de iarna 2019. In weekend trecem la ora de iarna. Radio Click Romania.

De multe ori am fost intrebati pe chatul nostru cand se schimba ora de iarna 2019 sau cand se trece la ora de iarna 2019. De aceea am decis sa prounem acest articol despre cand se schimba ora 2019. ca sa stim in ce luna se schimba ora de iarna si cand se da ora inapoi 2019.

Cand se trece la ora de iarna 2019

Vom spune de la inceput, ca desi multi dintre noi spune orei de iarna drept ora de toamna, este gresit. Multi cred ca daca aceasta trecere la ora de iarna se face toamna, v-a lua denumirea de ora de toamna. Insa dupa cum spuneam, nu este corect. In afara de aceasta greseala, doresc sa specific caci aceasta schimbare ar putea fi ultima data cand se face aceasta trecere. Deoarece Comisia Europeana a decis ca sa se renunte la schimbarea orei. Desi decizia pare a fi luata deja, se pare ca inca nu s-a decis inca de cand va intra in vigoare. Deoarece s-a decis ca fiecare stat membru al Uniunii Europene sa decida cand nu vor face trecerea avand ca termen limita luna martie a anului 2021. Asadar, romanii, in acest weekend inca vor trece la ora de iarna. Mecanismul de schimbare a orei de iarna, primavara și toamna, este folosit in peste 100 de tari din toata lumea. Un mecanism la care România a aderat in 1932.

In acest weekend, mai precis in noaptea de Sambata spre Duminica, romanii vor trece la ora de iarna. Astfel. ora 4 devine ora 3 iar acea zi va deveni cea mai lunga zi din an. O veste buna pentru cei care vor reusi sa doarma mai mult cu o ora. Celor care nu vor sa doarma, le propunem sa asculta live Radio Click Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *