HAVANA feat. Yaar – Broken Heart

Asculta live, HAVANA feat. Yaar - Broken Heart, single nou

Asculta live, HAVANA feat. Yaar - Broken Heart, single nou, 2020, Broken Heart, colaborare, HAVANA , piesa noua, videoclip, Yaar

Asculta live HAVANA feat. Yaar – Broken Heart, single nou

Havana colaborează pentru a treia oara cu Yaar si lanseaza „Broken Heart”. O coproductie Cat Music si Global Records, „Broken Heart” nu este doar o piesa de dragoste, ci este povestea unei inimi care iubeste atat de intens pe cat sufera.

„Piesa aceasta este despre cei care încă iubesc pe cineva chiar dacă le-au trădat încrederea. Atunci când suferim, încercăm să aflăm motivul pentru care avem inima ruptă în bucăți și acel „de ce” obsesiv care ne poate întuneca judecata. «Broken Heart» pune față în față pe cel trădat, care are inima frântă și pe cel trădător, care a fost văzut cum este în realitate”, povestește Havana. Muzica este compusă de Sorin Seniuc, Vanotek, Alexandra Tirtirău și Petrică Lefter, producția a fost realizată de Vanotek și Sorin Seniuc, iar videoclipul este regizat de către Bogdan Daragiu.

HAVANA feat. Yaar – Broken Heart

Cu peste 72 de milioane de vizualizări adunate pe YouTube, hitul „Vita Bella” a cucerit publicul din România, Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia și Bulgaria. „Que Sera, Sera”, este cel de-al doilea single Havana, compus de Vanotek și Sorin Seniuc, doi dintre membrii proiectului, în studiourile Smash Production. În 2016, Havana colaborează cu Alexandra Stan și lansează „Ecoute”, piesa de succes ce a generat aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2017, Raul Eregep, finalist la X Factor, s-a alăturat proiectului Havana și au lansat „Mon Amour”, primul single în această formulă. A urmat colaborarea cu Ioana Ignat pentru „Vivere”, apoi hitul internațional „I Lost You”, single ce a ajuns pe locul 33 la nivel mondial pe Shazam și care s-a menținut în topurile radiourilor din Rusia, Turcia, Grecia, Israel și Ucraina. În urmă cu patru luni, cei trei artiști Havana au colaborat cu Yaar și Kaiia pentru „Big Love”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *