FreeStay – ESTI

Asculta online, FreeStay - ESTI, single nou,

FreeStay – ESTI, single nou, muzica noua

Asculta online cel mai nou single lansat de FreeStay, ce se numeste „ESTI”. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor acest nou single.

Piesa „EȘTI” vine să scoată în evidență problemele ce pot să apară într-un cuplu, atunci când fiecare dintre noi, la un moment dat, crede că nu este suficient de bun. Florin Ristei semnează compoziția și versurile piesei, în vreme ce orchestrația a fost atent prelucrată împreună cu Joshua Tipz, producator californian cunoscut pentru colaborări cu Prince și TLC. Formaţia FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, grupul şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă.

FreeStay – ESTI

„Atunci când am gândit structura clipului, ne-am dorit să fie simplu dar emoționant, captivant și misterios. De aceea am ales să ne folosim de lumini și umbre, iar ca „actori” principali, sunt eu și o balerină superbă, Georgiana Leonte, fostă campioană națională. A fost dorința noastră de a arăta lupta interioară a unui partener care încearcă să se ridice la nivelul așteptărilor celuilalt, fiind dispus să facă o mulțime de sacrificii și compromisuri”, ne explică Florin.

FreeStay înseamnă: Florin Ristei – voce, Șerban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, Alin Ilieș – chitară, Benny Andreica – bass și Vladimir Grafu – tobe. Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *