Franny – Timp nepotrivit

Franny – Timp nepotrivit Franny lanseaza piesa “Timp nepotrivit”. Franny este o tanara artista din…

Franny – Timp nepotrivit

Franny lanseaza piesa “Timp nepotrivit”. Franny este o tanara artista din Bucuresti, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 6 ani, atunci cand a inceput sa studieze pianul. Fiind convinsa inca de cand era copil ca doreste sa urmeze o cariera in muzica, a luat totul cat se poate de in serios, iar in prezent este stundenta in anul 4 la Universitatea Națională de Muzică București, sectia Compozitie Pop. De asemenea, Franny este vocal-coach si profesoara de pian in cadrul unei scoli private din Bucuresti.

“Exista niste momente unice in viata, atunci cand totul se aliniaza perfect: timp, spatiu, oameni. Piesa asta nu este despre ele. E despre frustrarile si sentimentele negative ce apar atunci cand unul dintre aceste elemente lipseste, cand lipseste compatibilitatea dintre timpul dat si persoana potrivita.
Asa vad eu conexiunile si micile coincidente ce pornesc o scanteie in sufletele noastre, evenimente ce necesita un grad de acuratete poate cateodata nebanuit de noi. Intamplatoare sau nu, stiu sigur ca lasa in urma povesti si trairi frumoase, vesele, triste, unice”, declara Franny.

Asculta  Franny – Timp nepotrivit

Franny nu este straina scenei, avand primele reprezentatii la o varsta foarte frageda. De atunci, artista se bucura de o serie de premii nationale si internationale la concursuri de pian printre care Premiul la Concursul International Jeunesse Musicales din cadrul EuropaFest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *