Asculta online, Franny ft. Joylin - A mai, single nou

Asculta online Franny ft. Joylin – A mai, single nou

Franny  colaboreaza cu Joylin pentru piesa “A mai”. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor aceasta colaborare. Asculta Franny ft. Joylin – A mai.

“A mai” este o piesa cu productie pop-urbana la care se imbina perfect vioara lui Joylin. Aceste imbinari de sunete transforma melodia intr-o calatorie prin ganduri si sentimente pe care o putem face oricare din noi in propriul univers.

“A mai este o piesa care vorbeste despre o iubire confuza, o iubire in care zilele trec, dar claritatea sentimentelor este pusa la indoiala de intrebarea : este vorba doar de placere, sau e mai mult de atat?”, spune Franny.

Franny ft. Joylin – A mai

Franny este o tanara artista din Bucuresti, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 6 ani, atunci cand a inceput sa studieze pianul. Fiind convinsa inca de cand era copil ca doreste sa urmeze o cariera in muzica, a luat totul cat se poate de in serios, iar in prezent este stundenta in anul 4 la Universitatea Națională de Muzică București, sectia Compozitie Pop. De asemenea, Franny este vocal-coach si profesoara de pian in cadrul unei scoli private din Bucuresti.

Franny nu este straina scenei, avand primele reprezentatii la o varsta foarte frageda. De atunci, artista se bucura de o serie de premii nationale si internationale la concursuri de pian printre care Premiul la Concursul International Jeunesse Musicales din cadrul EuropaFest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *