Felix Noa – Floare rara

Asculta online, Felix Noa - Floare rara, single nou

Asculta online Felix Noa – Floare rara, single nou

Felix Noa isi incepe cariera muzicala solo cu single-ul “Floare rara”, o piesa despre sentimentul cel mai complex al oamenilor – iubirea.

Deși piesa “Floare Rara” este energică prin beat-ul său, versurile ascund de fapt un mesaj trist, despre o poveste de dragoste neîmpărtășită. În piesă, iubirea este comparată cu o floare ruptă din radacină, iar persoana iubita este “o floare rară fără petale”. În același timp, se face o paralelă între om și floare, evidențiind faptul că fără dragoste florile se ofilesc, la fel ca și oamenii. Combinația de energie și versuri ce îți ating sufletul poate fi lozul norocos pentru Felix Noa, și începutul carierei sale solo.

Felix Noa – Floare rara

Versurile sunt făcute exclusiv de Felix Noa, iar pentru muzică, producție, mix & master, artistul a lucrat împreună cu Achim Marian și Cristian Marcel Treanta. Videoclipul a fost realizat de Silviu Mindroc.

Pe Felix îl cunoaștem deja din boy band-ul românesc, Last Night. De asemenea, el este producător și compozitor și a lucrat cu multe nume sonore din industria muzicală românească precum Andra, Nicole Cherry, Fly Project, Sasha Lopez și mulți alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *