Feli – Iubirea ca la piata

0
Feli - Iubirea ca la piata, Radio Click Romania, Feli, Iubirea ca la piata, asculta Radio Click Romania, despre FELI,

Feli – Iubirea ca la piata | Radio Click Romania

Asculta Feli – Iubirea ca la piata la Radio Click Romania si propune-o in TOP 40 muzica noua cu Marquez, in fiecare Duminica.

FELI a lansat o melodie nouă, iar noi nu aveam cum să nu o propunem ascultătorilor noștri. Se numește „Iubirea ca la piață”, este despre lucrurile importante în viață cu adevarat, dincolo de averi. Melodia este lansată în același timp cu un videoclip plin de viață și culoare, disponibil mai jos.

Despre FELI

Feli Donose este cunoscută ca fiind una dintre cele mai puternice voci din industria muzicală din România. Printre cele mai ascultate piese ale sale se regăsesc: Cine te crezi – 2014, Gelozia (feat. Speak) – 2015, Perfect for You – 2015, 10 Minutes (Smiley feat. Feli) – 2015, Să cânte trompetele (B.U.G. Mafia feat. Feli) – 2015, Creioane colorate – 2015, Va urma – 2016, Timpul – 2016, Hopai Diri Da (Damian & Brothers feat. Feli) – 2016, Ce mai vrei (Sore feat. Feli) – 2017, Vals (Smiley & Feli) – 2018, Când rasare soarele – 2019.

Citește și despre ANTONIA – Late Night Feelings. Nu uita și de pagina de facebook, să dai un like sau chiar o distribuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *