Ester Peony – 7 Roses

Asculta online, Ester Peony - 7 Roses, single nou, muzica noua,
loading...

Asculta online Ester Peony – 7 Roses, single nou

Ester Peony, reprezentanta Romaniei la  Eurovision, a lansat videoclipul noului single ”7 Roses”. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor acest nou single.

Piesa fost compusă de artistă împreună cu Alexandru Șerbu și Ioana Victoria Badea, alături de care a compus și single-ul ”On a Sunday”. În vârstă de 25 de ani, Ester Alexandra Crețu, cunoscută ca Ester Peony, și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, atunci când locuia împreună cu familia sa în Montreal, Canada. În 2014, Ester începe să compună muzică pentru artiști precum DJ Rynno, Sylvia, Tamy și Pepe. În iarna aceluiași an, Ester a lansat alături de Ana Baniciu, Puya, Doddy, Vescan și Mahia „Cuminte de Crăciun”, iar un an mai târziu lansează primul single din carieră, „Sub aripa ta” (feat. Vescan), care a cucerit topurile muzicale și a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube. La începutul anului 2018, lansează „Dig it”, un EP ce conține patru piese: „On My Way”, „So Fine”, „Leaving Tomorrow” și „Dig It”.

Ester Peony – 7 Roses

„Am scris această piesă alături de cea mai bună prietenă a mea, Ioana Victoria Badea, ca un tonic pentru toate fetele care sunt sau au fost dezamăgite la un moment dat de un bărbat. Cred că toate fetele ne regăsim atunci când spunem «Those Motherf*ckers!» . Îmi doresc ca această piesă, prin versurile ei, să inspire cât mai multe femei în a lăsa trecutul acolo unde îi este locul, spre un viitor frumos, demn de o femeie puternică și independentă. Mulțumesc echipei și lui Quba, care a reușit să surprindă prin scenariu și regie puterea și independența feminină, pe care le-am amintit mai devreme, într-o manieră fresh, fun și de ce nu, îndrăzneață”, povestește Ester.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *