Endless ft. Maria Grosu – You Got It

loading… Endless ft. Maria Grosu – You Got It Asculta cel mai nou single lansat…

Endless ft. Maria Grosu - You Got It, Endless, Maria Grosu, You Got It,
loading...

Endless ft. Maria Grosu – You Got It

Asculta cel mai nou single lansat de Endless in colaborare cu Maria Grosu si se numeste You Got It. Videoclip Endless ft. Maria Grosu – You Got It.

Desi a fost lansat ieri pe canalul oficial MediaPro Music, noi va propunem abia astazi, cateva detalii despre cel mai nou single semnat Endless. Este o colaborare cu Maria Grosu si se numeste „You Got It„. Single-ul a fost compus si produs de Tennebreck (Alexandru Pal) si D.E.P. (Diana Elena Pacurar). Videoclipul a fost filmat la Vulcanii Noroiosi si pe plaja salbatica de la Corbu, si a fost regizat de Claudiu Stan (Vision Production). Invitat special in videoclip este Bruce, unul dintre cei mai cunoscuti coregrafi din Romania. Mesajul piesei este unul motivational, despre puterea de a trece peste momentele dificile din viata si despre sprijinul pe care il asteptam, dar pe care ar trebui sa-l si oferim celorlalti atunci cand au nevoie.

Despre Maria Grosu

vom spune ca este nascuta in Bacau, la data de 20 martie 1992, a partecipat la X Factor, a urmat cursurile Facultatii de litere – Universitatea din Bucuresti si in prezent studenta in actorie la Facultatea de Arte „Geo Saizescu”. In privinta parteciparii artistei la X Factor Romania vom mai spune ca a facut parte din prim ul grup care a ajuns vreodata in finala, cu trupa 69. Despre Endless (Florin Minzala), vom spune ca este din Buzau, are 26 de ani si este nascut in zodia Varsator. Desi a avut mereu pasiunea pentru muzica, abia in timpul liceului a inceput sa se intereseze mai mult, luand lectii de canto si apoi partecipand la mai multe festivaluri si concursuri locale. In acest moment studiaza muzica si teatru in cadrul primei academii de musical din Romania, infiintata anul trecut la Timisoara.


Endless s-a cunoscut cu Maria in timpul facultatii, fiind colegi la facultatea de limbi si literaturi straine, Universitatea din Bucuresti. Impreuna au participat si la Selectia Nationala Eurovision 2018 cu prima lor piesa, „Thinking About You”. Vom mai spune, pentru fanii nostri, ca aceasta colaborare nu este prima lor colaborare. Cei doi, avand deja o alta piesa lansata impreuna. Se numeste Thinking about you si o puteti vedea pe youtube.

Despre „You got it”, este o produsa de Tennebreck (Alexandru Pal) si D.E.P (Diana Elena Pacurar) iar de regie s-a ocupat Claudiu Stan.


Videoclip Endless ft. Maria Grosu – You Got It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *