Emilian & JUNO – Cand apune soarele

0
Asculta live, Emilian & JUNO - Cand apune soarele, single nou

Asculta live Emilian & JUNO – Cand apune soarele, single nou

Emilian si JUNO s-au provocat sa lanseze o piesa pe care nu poti sa nu dansezi. Colaborarea dintre cei doi muzicieni se numeste „Cand apune soarele” si te invitam sa o asculti.

„Când apune soarele” este o co-producție între HaHaHa Production și Cat Music. La piesă au lucrat Emilian Nechifor, Alexandru Stancu, Lucian Nagy, Ana Maria Stancu. Melodia a fost creată într-un Camp organizat la HaHaHa Production, unde fiecare artist a fost provocat să experimenteze noi laturi muzicale. 2020 este anul care a pus pauză multor planuri. “Când apune soarele” este piesa care-ți va aminti cum este să trăiești viața la maximum, așa cum o făceai înainte. Dacă nu asculți acum piesa, cel mai probabil o vei auzi în fiecare club sau la fiecare petrecere la care mergi.

Emilian & JUNO – Cand apune soarele

„”Când apune soarele” este piesa pe care nu poți să stai jos.Când am auzit producția pentru prima oară nu puteam să-mi opresc corpul din a se mișca pe ritm, parcă era hipnotizat”, a spus Emilian.

La un moment dat în viața fiecărui om, apare o persoană pe care o dorești din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că atunci când o auzi, nu te poți opri din dans, piesa este un dans al senzațiilor și al dorințelor. JUNO a afirmat că „piesa descrie perfect momentul când vrei o persoană. Atât fizic, cât și psihic”.

Emilian este artist HaHaHa Production, a lansat în ultimul an mai multe piese care au avut succes mare în online, pe platformele digitale și la radourile din România. A cântat în deschiderea unora dintre concertele susținute de Smiley în cadrul turneului național „@Smiley_Omul” din 2019. Emilian are 25 de ani, face muzica de la 5 ani și a participat la numeroase concursuri de muzică pentru copii din țară. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele țării și s-a înscris la Moscova într-un concurs unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert în Sicilia la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzică din Iași unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul din București.

JUNO este un tip ambițios, creativ și care iubește libertatea. Pasionat de mic de dans și de muzică rap, a plecat din Constanța și a pornit să-și îndeplinească visul. Acum își pune lecțiile de viață și experiențele în rime albe. În 2016 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care lucrează pentru proiectul JUNO. Un an mai târziu a colaborat cu Smiley pentru piesa „RARA”, iar în noiembrie 2017 a lansat alături de Feli primul său single – „Averile”. La începutul lui 2018 a lansat piesele „Praf” și „Ego”. A colaborat cu Kalle și Tequila pentru piesa „Jack și Rom”, dar și cu Jean Gavril pentru single-ul „Fată, bea cu mine”.

Emilian & JUNO – Cand apune soarele

Versuri

Buzele rosii precum rochia de pe ea
Ma fac sa, ma fac sa, ma fac sa, sa, sa..
Sa simt ca nu mai am rabdare si ruleaza-n mintea mea
De parca, de parca, de parca a, a..

Ea, n-ar fi actrita de cinema
Se vede clar
Nu joaca nimeni cum o joaca ea
Si-ar vrea s-o ia
S-o ia, s-o ia, s-o ia din loc, cu mine cu tot

Cand apune soarele
Ne varsam pacatele
Mai toarna, mai toarna
Mai toarna, mai toarna un pic
Ca vreau sa repetam greselile

Dupa cum ma priveste simt ca vrea sa-nceapa
Are cristale la gat, in privire, dar si-nsticla de apa
Si zic, mai toarna, mai toarna, mai toarna
Sa simt iubirea ta
Sa simt cum se combina cu ura cu care-ti dau

M-am plictisit si acum vreau sa schimbam partea
Pana νine ziua a saptea
Are un vibe neobisnuit
Ca ochelarii de soare noaptea

Ma scufund, cheama salvamarii
Acum vrea la label la Smiley
Sta cu Juno la Henny
Dar l-ar gusta si pe Emi

Cand apune soarele
Ne varsam pacatele
Mai toarna, mai toarna
Mai toarna, mai toarna un pic
Ca vreau sa repetam greselile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *