Emilian – Iubeste-ma

Asculta online, Emilian - Iubeste-ma, muzica noua 2019

Asculta online Emilian – Iubeste-ma, muzica noua 2019

Emilian, un artist debutant pe piata muzicala romaneasca, a lansat piesa “Iubește-ma”, o poveste de iubire scrisa intr-un moment dificil, o transpunere in versuri a unei intamplari reale din viata artistului.

Piesa „Iubește-mă” este compusă de Emilian, Florin Boka, Smiley (Andrei Tiberiu Maria) și Serban Cazan, iar versurile sunt semnate de Emilian și Smiley. „Iubește-mă” vine la doar două săptămâni după un live session cu care Emilian și-a lansat piesa de debut, „Pentru ea”, care a fost primită foarte bine de public, înregistrând deja jumătate de milion de vizualizări pe YouTube. Emilian are doar 24 de ani, face muzică de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzică pentru copii din țară și a câștigat premii în egală măsură.

Asculta online Emilian – Iubeste-ma, muzica noua 2019

La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele țării și s-a înscris la Moscova într-un concurs unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert în Sicilia la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzica din Iași, unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul la București.

„Am compus piesa „Iubește-mă” într-un moment greu, după o ceartă cu iubita mea, hotărând să mergem în direcții diferite. Și-a făcut bagajele și mi-a spus: „Noi nu o să ne mai vedem”. În acel moment, deși m-am simțit vulnerabil, am folosit emoția pentru a scrie ceea ce puteți asculta acum”, a mărturisit Emilian, care speră ca piesa, dar mai ales povestea lui cu happy-end, să inspire și să le dea curaj oamenilor să lupte pentru persoana iubită.

A trecut putin timp de cand Emilian a lansat piesa “Iubeste-ma”, iar aceasta se află pe locul #36 în TicTop 100 100 Romanesc. Sperăm să urce cat mai mult.

Muzica: Emilian Nechifor, Florin Boka, Smiley (Andrei Tiberiu Maria), Serban Cazan, Text: Emilian Nechifor, Smiley (Andrei Tiberiu Maria), Regie & DOP: Claudiu Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *