ELENA – Numele tau

Asculta online, ELENA - Numele tau, single nou,

Asculta online ELENA – Numele tau, single nou

Elena Gheorghe a lansat cea mai romantica piesa a toamnei, „Numele Tau”. Melodia primeste un videoclip care spune o poveste frumoasa de dragoste, pe un fundal campenesc cu tenta de film cu cowboy.

Dupa hituri in limba aromana precum „Luna Alba”, „Ela Ela” si „Steaua imshata”, care se regasesc pe albumul „Luna Alba”, Elena lanseaza, dupa o pauza de aproape un an, o piesa in limba romana. Una dintre cele mai sensibile melodii din cariera, „Numele tau” este un single care da viata celor mai puternice amintiri si prezinta povestea unui roman de iubire cu deznodamant fericit. Ca o declaratie de dragoste, Elena descrie in versuri cel mai frumos, tandru si dulce sentiment, dar si trairile pe care le avem atunci cand iubim din toata inima si asteptam cu nerabdare ca iubirea traita sa primeasca un raspuns.

ELENA – Numele tau

„Nimic nu e mai frumos pe lume decat sa traiesti «o poveste de dragoste adevarata», acea dragoste pura pe care n-o intalnesti decat o singura data in viata, dupa parerea mea, acea dragoste care poate trece peste greutati, peste defecte, peste orice si nu se stinge niciodata… In relatia mea cu sotul meu am trecut prin foarte multe incercari, am trecut peste cuvantul familiei, peste cel al trupei din care faceam parte amandoi chiar si cu riscul ca vom fi dati afara, am trecut prin rai si iad si cine ne cunoaste cu adevarat stie despre ce vorbesc, insa dragostea noastra intotdeauna a invins si ii multumim Celui de Sus in fiecare secunda pentru asta. Cand gasesti dragostea cu adevarat, ai grija de ea, chiar daca acest lucru cateodata inseamna sa treci prin foc pentru ea, e cel mai de pret lucru pe care il poti gasi in aceasta viata. Suntem facuti sa daruim si sa primim iubire si cand lucrurile acestea se intampla concomitent, este fara doar si poate cel mai frumos sentiment pe care-l putem trai. Piesa asta este despre dragoste, iar daca pe tine te-a atins, eu sunt fericita”, marturiseste Elena.

Pentru „Numele tau”, artista a colaborat cu Alex Pelin, George Sava, dar si un un cvartet de coarde din care face parte cumnata ei, Alexandra Ene.

ELENA – Numele tau

Versuri

Numele tau
Ti-a luat o viata intreaga sa apari
NU credeam ca se va mai intampla
Tu ai topit in mine oceane din ghetari
Si mana mea-i acum in a ta

De-a fost greu sau nu, ce poveste
La final noi ne-am spus, trecem peste
Dansand in doi…

Tu poate nu ma crezi dar eu
Visam sa port numele tau
Nu stiu cum am ajuns aici
Pana la cer sa ma ridici
Tu mi-ai furat inima
Eu numele tau…

Cu tine totul pare usor
Iubirea ta imi este si adapost
Am aripile tale, acum pot sa zbor
Prin locuri in care n-am fost

De-a fost greu sau nu, ce poveste
La final noi ne-am spus, trecem peste
Dansand in doi…

Tu poate nu ma crezi dar eu
Visam sa port numeeele tau
Nu stiu cum am ajuns aici
Pana la cer sa ma ridici
Tu mi-ai furat inima
Eu numele tau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.