ELENA GHEORGHE – Tu nopti (Official Audio)

Asculta online, ELENA GHEORGHE - Tu nopti (Official Audio), single nou-
loading...

ELENA GHEORGHE – Tu nopti (Official Audio)

Asculta online  ELENA GHEORGHE – Tu nopti (Official Audio). Elena Gheorghe lanseaza piesa armeneasca, ”Tu nopti”, muzica noua 2019, Official Audio, cel mai nou single

Elena Gheorghe a lansat ”Tu nopti””, a patra melodie armeneasca din noul sau proiect muzical după ”Lună albă”, ”Ela Ela” și ”Steaua imshata”, în format audio.Piesa este compusă de către Dani Peanci, liderul formației Steaua di Vreari.

Dupa cum stiti, Elena este una dintre cele mai iubite cantarete din Romania, care a avut o ascensiune rapida in industria muzicala. Perfectionista convinsa si de o perseverenta iesita din comun, Elena contribuie cu idei si munca asidua la repetitii si punerea show-ului in scena, numarandu-se printre putinii artisti cu un concept complet. Elena Gheorghe este jumatate aromanca, jumatate ardeleanca, provine dintr-o familie de preot si crede cu tarie ca cel mai important lucru din lume este familia ei. Are o sora şi un frate. Mama ei, Marioara Man Gheorghe, este cantareata de muzica populara şi a fost cea care i-a inspirat Elenei dragostea pentru muzică.

ELENA GHEORGHE – Tu nopti (Official Audio)

Ce nu stiti despre Elena este faptul ca s-a implicat in campanii umanitare si continua sa faca acest lucru si la ora actuala. Artista a intins o mana de ajutor, si impreuna cu alti oameni cu suflet au adus un zambet, o speranta pe fata copiilor.A fost gazda mai multor evenimente importante, iar aceasta postura a fost o adevarata surpriza extrem de placuta pentru multi critici. Nici postrua de manechin intr-o prezentare spectaculoasa, purtand o rochie de mireasa nu i-a fost straina solistei, care s-a inteles de minune cu podiumul si publicul iubitor de moda.

Pentru ca iubeste moda si ii place sa se imbrace inedit cantareata isi creaza costumatiile de scena si pentru videoclipuri chiar in propriul atelier de croitorie. Elena a dat startul, odata cu filmarea videoclipului Disco Romancing, unei noi pasiuni: scenografia, si astfel si-a pus amprenta la filmari. Ideile i-au apartinut iar rezultatul este categoric: Disco Romancing – cel mai bun videoclip de pana acum din cariera artistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *