Dragos Moldovan – Am sa iti spun din nou

Asculta online, Dragos Moldovan - Am sa iti spun din nou, single nou

Dragos Moldovan – Am sa iti spun din nou, single nou

Asculta online Dragos Moldovan – Am sa iti spun din nou. Dragos Moldovan lanseaza un single nou, o melodie pe care a compus-o in intregime. Cu acorduri rock, asa cum ne-a obisnuit si cum s-a prezentat la cunoscutul concurs TV, Dragos revine cu o melodie alternativa care atrage atentia si printr-o linie melancolica.

Inca de la inceputul anului trecut, Dragos Moldovan si-a surprins fanii cu piese ca “Candva, undeva” sau “Tacerea”, pe care le-a lansat la scurt timp dupa terminarea emisiunii. La fel ca la primele doua si cea de-a treia, “Patura de vise”, a fost compusa, scrisa si produsa in totalitate de artist. Este cazul si noului single, “Am sa iti spun din nou”, piesa realizata cap-coada de catre artist.

Pentru noul single, Dragos Moldovan a filmat si un videoclip in care apare alaturi de trupa sa.  Intr-un decor care ne aminteste de concertele live, care ne lipsesc profund in aceasta perioada.

Dragos Moldovan s-a facut cunoscut publicului larg dupa ce a intors toate cele patru scaune la blind-urile concursului “Vocea Romaniei”.  Acolo a interpretat  piesa “Feeling Good”, dar el face parte din lumea muzicala de mic. Originar din Timisoara, acesta a studiat Liceul de Muzica, iar in acest moment este student la Facultatea de Muzica.

In urma cu 10 ani, Dragos a devenit solist al trupei Pandora  care abordeaza stilul hard’n’heavy.  Alaturi de trupa, acesta a participat la numeroase festivaluri din tara, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul tarii. Pe langa muzica, Dragos mai are o pasiune,  dresajul cainilor.

Citeste si articolul despre Sebastian Dobrincu ft. Ioana Ignat – Inima naiva si scrie-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe pagina de chat romanesc pentru mobil. Te asteptam sa ceri preferinte si dedicatii pentru cei dragi tie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *