Dotan – Numb

Asculta online, Dotan - Numb, single nou

Asculta online Dotan – Numb, single nou

Dupa 6 ani in care nu au existat lansari oficiale, Dotan revine cu megahitul “Numb”. Radio Click Romania nu poate sa ofere ascultatorilor acest nou single.

Compozitorul/interpretul de origine olandeza, Dotan, si-a inceput cariera cantand in casele oamenilor de rand. 7 Layers, albumul din 2014 multipremiat cu Platină, este o expresie artistică ce combină elemente etnice și de soul. Artistul a compus, produs și înregistrat întreg albumul în inimitatea sufrageriei sale. Ca urmare a succesului albumului său de debut, Dotan a umplut stadionul Ziggo Dome din Olanda și a cântat în cadrul multor festivaluri, precum Pinkpop, Sziget, SXSW și Pukkelpop.

Dotan – Numb

În ciuda succesului avut, Dotan a preferat să păstreze o oarecare notă de mister, susținută prin lipsa apariției imaginii sale în artwork-uri și videoclipuri. De asemenea, și-a canalizat atenția în sprijinul altor artiști promițători, membri ai brandului 7Layers.

În scopul căutării eului și conexiunii mai profunde cu muzica sa, Dotan a părăsit Amsterdamul în favoarea Californiei. Acolo a găsit oportunități de colaborare ce au reușit cu adevărat să dea viață ideilor vibrante din mintea sa. “Numb” este prima din lista multor altor piese răsunătoare ce-i anunță revenirea în lumina reflectoarelor.

“Numb” are un sound elaborat, eclectic și sensibil cu influențe electronice și pop, în timp ce reușește să păstreze emoțiile transmise de un compozitor/interpret ingenios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *