Dora Gaitanovici feat. What’s Up – Eu te las

0
Asculta online, Dora Gaitanovici feat. What’s Up – Eu te las, muzica noua, Dora Gaitanovici, What’s Up, Eu te las,colaborare noua

Asculta online Dora Gaitanovici feat. What’s Up – Eu te las

Dora Gaitanovici, finalista Irinei Rimes în sezonul 8 Vocea României, a lansat primul ei videoclip, în colaborare cu What’s UP, ”Eu te las”.

Melodia este compusă de artistă împreună cu Irina Rimes și Georgian Idriceanu. O coproducţie Universal Music România, MediaPro Music şi Quantum Music, videoclipul piesei „Eu te las” a fost regizat de către Isabella Szanto şi a fost filmat în București. La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naţionale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști.

Dora Gaitanovici feat. What’s Up – Eu te las

Recent, Dora a colaborat și cu Daniel Dorobanțu, fondatorul ansamblului de artă sincretică Thy Veils. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto şi este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universităţii de Muzică din Bucureşti.

„”Eu te las” este un cântec venit direct din sufletul meu! Este compus în colaborare cu Irina Rimes, de aceea îl iubesc și mai mult! What’s Up are intervenția explozivă care dă culoare piesei! Sper să fie pe placul tuturor”, declară Dora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *