DJ Sava feat. Sore – I’m Gonna Miss You

0
Asculta live, DJ Sava feat. Sore - I'm Gonna Miss You, single nou

DJ Sava feat. Sore – I’m Gonna Miss You, single nou

Asculta live DJ Sava feat. Sore – I’m Gonna Miss You, single nou. DJ Sava si Sore ne propun un inceput de an pe ritmuri de club.

DJ Sava si Sore ne propun un inceput de an pe ritmuri de club si versuri melancolice. Noul single ”I’m Gonna Miss You” marcheaza prima colaborare a celor doi artisti, melodia venind acompaniata de un videoclip filmat in Tenerife.

O coproducție Cat Music și MediaPro Music, „I’m Gonna Miss You”, un single cu versuri în limba engleză, cu beat-uri nostalgice și un refren ce rămâne întipărit în minte. Piesa exprimă o poveste de iubire ajunsă la final, dar în care amintirile sunt mai vii ca niciodată. „I’m Gonna Miss You” are versurile scrise de Sore, compoziția muzicală fiind semnată de artistă, DJ SAVA, Șerban Cazan și Paul Golum.

DJ Sava feat. Sore – I’m Gonna Miss You

Cei doi artiști vorbesc în cel mai recent single al lor despre sentimentele de bucurie, tristețe, melancolie și iubire ce se amestecă cu dorul. Deși pentru unii oameni dorul este chinuitor, pentru alții reprezintă o cale de a deveni mai conștienți de ceea ce iubesc. Clipul îi are ca protagoniști pe cei doi artiști care joacă rolurile a doi îndrăgostiți ce au ales drumuri diferite, dar încă nu pot scăpa de amintirile lor.

Sore și DJ SAVA abia așteaptă să-și audă piesa în cluburi

„Îmi doream de foarte mult timp să colaborez cu SORE, o consider una dintre cele mai talentate și originale voci din România. Am început să lucrăm la această piesă la începutul pandemiei, iar momentul în care o lansăm mă face să privesc cu optimism următoarea perioadă. Să sper că voi putea auzi «I’m Gonna Miss You» în cluburi curând. Clipul l-am filmat în Tenerife, loc în care am ales să mă mut de ceva vreme”, povestește DJ SAVA.

„Am compus piesa în lockdown, îmi era dor de tot ce nu puteam face și nu știu cum, dar după destul de mulți ani, am scris o melodie în limba engleză. Mă bucur tare că o lansăm în formula aceasta şi sper să ne revenim curând la viața de dinainte de pandemie, pentru că vreau să o aud în toate cluburile și la toate petrecerile”, adaugă SORE.

Spune ce crezi despre acest videoclip pe pagina noastra de facebook  Radio Click Romania sau  pe chat mobil RadioClick.

Citeste si depre Bya B – Inima care o poti cere ca preferinta sau dedicatie pentru persoana iubita la Radio Click Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *