Directia 5 – Singura ce-o pot iubi

0
Asculta online, Directia 5 - Singura ce-o pot iubi, single nou

Directia 5 – Singura ce-o pot iubi, asculta online single nou

Direcția 5 a lansat piesa „Singura ce-o pot iubi”, o balada pe care formatia o dedica celor care iubesc si nu-si gasesc poate cuvintele prin care sa-si exprime sentimentele.

Direcția 5 continuă să ne amintească cât de importantă este iubirea și cât de fericiți suntem atunci când întâlnim acea persoană specială.. Compusă de către Marian Ionescu și Cristi Enache, „Singura ce-o pot iubi” este o declarație de dragoste emoționantă, ce de multe ori se lasă așteptată. Așa că cei de la direcția 5 au luat inițiativă și prin această piesă au devenit Cupidonul celor care nu au curaj să spună ce simt.

Directia 5 – Singura ce-o pot iubi

„Singura ce-o pot iubi” este cel de-al cincilea single ce face parte din „Lumea noastră”, următorul album al trupei, alături de piese precum „Tu ești”, „Fii cum ești tu”, „Vreau acasă” și „Vine o vreme”.

Anul trecut, Direcția 5 a lansat materialul discografic „Muzică, flori și poezie”, ce conține piese precum „Lumea de mai multe ori”, „Din prima până în ultima zi”, „Paradis”, „Amor”, „Pur și simplu” și „Hipnotizat”, iar în urmă cu aproape trei ani, a lansat albumul „Happy Days”, din care fac parte piese de succes precum „Când sunt cu tine”, „Să-i iert păcate” (alături de Adi Sînă), „Pulbere de stele”, „Te cunosc de undeva”, „Rogvaiv” și „Tu m-ai cucerit”.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Vеrѕurі – Singura ce-o pot iubi

Мі-е dоr ѕа tе vаd
Аісі сum tе ѕtіu
Іn brаtеlе mеlе
Мі-е аtаt dе dоr ѕа fіі

Сhіаr dаса аzі аltсеvа
Те роаrtа ѕрrе аltundеvа
Сhіаr dаса tu n-аі сum ѕа ѕtіі
Еѕtі ѕіngurа се-о роt іubі

Аzі tе рrіvеѕс
Іn fоtоgrаfіі
Мі-е grеu ѕа ассерt
Lаngа mіnе ѕа nu fіі

Сhіаr dаса аzі аltсеvа
Те роаrtа ѕрrе аltundеvа
Сhіаr dаса tu n-аі сum ѕа ѕtіі
Еѕtі ѕіngurа се-о роt іubі

Сhіаr dаса аzі аltсеvа
Те роаrtа ѕрrе аltundеvа
Сhіаr dаса tu n-аі сum ѕа ѕtіі
Еѕtі ѕіngurа се-о роt іubі

Ѕіngurа се-о роt іubі
Ѕіngurа се-о роt іubі
Ѕіngurа се-о роt іubі…

Citește și despre Ioana Ignat feat. Pavel Stratan – Vina dragostei sau Nico – Trenul vietii. Poți să-ți spui părerea pe facebook despre aceste videoclipuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *