Direcția 5 – Nimic de pierdut

0
Direcția 5 - Nimic de pierdut, Radio Click Romania, Direcția 5, Nimic de pierdut, asculta Radio Click Romania,

Direcția 5 – Nimic de pierdut

Ascultă live Direcția 5 – Nimic de pierdut la Radio Click Romania și dacă-ți place voteaz-o în TOP 40 muzica nouă.

Direcția 5 a lansat o melodie nouă pe care noi nu puteam să nu o propunem ascultătorilor noștri. O melodie ce vine lansată cu un videoclip plin de culoare și viață.

Despre Direcția 5

Directia 5 este o formație de muzică pop-rock ce a fost înființată în anul 1991 la Timișoara și și-a câștigat rapid popularitatea în industria muzicală românească. Numele „Direcția 5” provine de la faptul că trupa a fost inițial compusă din cinci membri.

Printre membrii fondatori se numără Marian Ionescu (voce și chitară), Florin Ionescu (clape), Nicu Damalan (chitară bas), Gabriel Cotabiță (tobe) și Cezar Popescu (chitară). De-a lungul anilor, s-au produs schimbări în componența trupei, iar membrii actuali pot să fi evoluat.

Direcția 5 a abordat un stil muzical pop-rock, iar unele dintre cele mai cunoscute melodii ale lor includ „Ai un loc”, „În umbra marelui urs” și „Când sunt cu tine”. Formația a avut succes în anii ’90 și a continuat să fie activă în industria muzicală românească, lansând albume și susținând concerte.

Dacă-ți place muzica veche, citește un articol despre Brenda Lee – I’m sorry. Dacă-ți place muzica nouă, citește un articol despre MIRA – Dor De Tine. Nu uita de pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *