Denisa Moga – MAKER

Denisa Moga – MAKER, single nou + videoclip Denisa Moga lanseaza a doua piesa din…

Denisa Moga - MAKER, Denisa Moga, MAKER,

Denisa Moga – MAKER, single nou + videoclip

Denisa Moga lanseaza a doua piesa din cariera solo, „MAKER”. Single-ul este compus de catre Adi Colceru, Laurentiu Duta, Andreea Moldovan si Manuela Cherejy. Videoclipul a fost regizat de SegaFrate in colaborare cu Marian Preda si Stancu Marian. Denisa Moga a decis să se mute la București pentru a reuși să facă mai ușoară relația școală-muzică. Tocmai acesta este și mesajul piesei, unul plin de dragoste, care se adresează adolescenților care au plecat de acasă, încă de copii, pentru a-și urma visurile. Originara din Sebes, judetul Alba, Denisa Moga are aproape 18 ani si este eleva in clasa a douasprezecea la Colegiul „ Ion Luca Caragiale” din Bucuresti.

In 2015, Denisa Moga a participat la tabara de muzica DeMoga Summer Camp, moment care a determinat-o sa isi continue pasii spre o cariera muzicala. Iar in toamna anului trecut s-a mutat in Bucuresti pentru a putea imbina mai usor utilul cu placutul, mai exact scoala si muzica. A debutat in decembrie 2017 cu piesa „ SINGURI” alaturi de Cat Music, apoi a urmat piesa „ TOXIC”, un featuring cu Mircea Eremia.

Asculta Denisa Moga – MAKER

„”Maker” este o piesa cu un mesaj de dragoste profund, adresat adolescentilor care pleaca inca de copii de acasa pentru a-si urma visele. Se intampla adesea sa treaca prin momente grele, sa isi piarda speranta, iar atunci se indreapta spre acest «Maker», rugandu-l sa le arate lumina pentru a putea merge mai departe. Este o piesa in care am investit multe sentimente si sper ca voi reusi sa va transmit aceasta emotie”, declara Denisa Moga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *