Cleopatra Stratan – In dreapta mea

0
Cleopatra Stratan - In dreapta mea, Cleopatra Stratan, In dreapta mea, asculta Radio Click Romania,

Cleopatra Stratan – In dreapta mea

Asculta live Radio Click Romania si cere ca preferinta pentru cine iubesti tu melodia Cleopatra Stratan – In dreapta mea.

Este toamna un anotimp al emoțiilor? Pentru unii da, pentru alții nu, însă pentru Cleopatra Stratan sigur este. Artista a lansat acum câteva ore o melodie plină de emoție și iubire pentru toți cei care simt că în dreapta lor își au sufletul pereche.  Melodia „In dreapta mea” este scrisa de Cleopatra împreuna cu Irina Cupco, iar de producție s-a ocupat Edward Sanda.

De videoclipul acestei melodii s-a ocupat Silviu Mindroc și credem noi că a facut-o foarte bine. Ca o curiozitate, vom mai spune că această melodie este dedicatăa de către artistă pentru toți fanii ei, chiar de ziua ei.

Noi credem că această melodie, va intra ușor la inimile ascultătorilor noștri și în curând va face parte din playlistul nostru. Crezi că merită să o ascultăm zilnic?

Dacă-ți plac melodia și articolul, dă un like sau o distribuire pe facebook, twitter ori instagram. Citește și despre Raluka – Ia-mi soarele din umbra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *