Cleopatra Stratan – Eu m-am pierdut

0
Asculta online, Cleopatra Stratan - Eu m-am pierdut,

Asculta online Cleopatra Stratan – Eu m-am pierdut

Tanara interpreta Cleopatra Stratan a lansat o noua piesa cu tot cu videoclip, intitulata „Eu m-am pierdut”. Noua piesa este despre dragoste, regrete si amintiri.

În videoclip, Cleopatra este total diferită de imaginea copilei de trei ani, care a cucerit milioane de fani. Muzica și orchestrația piesei îi aparțin lui Edward Sanda. Tânăra Cleopatra Stratan are doar 17 ani și a intrat în Cartea Recordurilor de şase ori: în calitate de cel mai tânăr artist de succes, cea mai tânără cântăreaţă care a primit un onorariu de zece mii de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr muzician care a primit trei premii MTV, dar şi cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert de două ore în faţa unui public numeros.

„S-a lansat piesa „Eu m-am pierdut”. Asta e o piesă pe care aș asculta-o de mii de ori pentru că îmi trezește un iureș de sentimente, trăiri și emoții pe care nu le pot descrie în cuvinte. Piesa asta e ca un strigăt din suflet. Dragii mei, vă respect și vă iubesc, sunteți de vis. Sper din inimă să vă placă piesa și să o simțiți așa cum o simt eu”, a scris Cleopatra Stratan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *