Chat Albastru, radio romanesc, Chat Albastru Romania, Chat Albastru romanesc, chat cu web si microfon, un radio romanesc, dedicatii, muzica noua, chat cu web

Chat Albastru

loading...

Chat Albastru, Chat Albastru Romania, Chat Albastru romanesc

Pe chat albastru ai parte de chat cu web si microfon, un radio romanesc cu dedicatii si muzica noua si romani din Romania sau strainatate.

Pe acest chat albastru poti sa asculti un radio romanesc cu dedicatii. fie ca vorbim de muzica noua sau de muzica veche. Cred ca putini sunt cei care stiu sau nu au auzit de Radio Click. Inca din 2009 pe cand a fost lansat oficial, s-au deosebit fata de celelalte radiouri online prin muzica propusa. As adauga aici, mai ales prin muzica pe care nu o difuzau. Considerand ca manelele nu-si au locul langa muzica unora precum Abba, BZN sau altor Artisti difuzati. Intentionat am scris artisti cu litera A mare, ci intentionat, deoarece asa credem ca trebuie scris numele unora precum Frank Sinatra. O sa ma opresc aici deocamdata.

Pe acest chat albastru romanesc ai parte in mod total gratuit de chat cu web si microfon. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un nume sau porecla si sa apesi pe butonul conecteaza. Sunt sute de fete si baieti care abia asteapta sa te cunoasca. Sa discute cu tine si sa va oferiti dedicatii la acest radio romanesc.

Cand ai putin timp arunca o privire si pe acest Regulament chat.