Cezar Guna – Music Maker

Asculta online, Cezar Guna - Music Maker, single nou

Asculta online Cezar Guna – Music Maker, single nou

Piesa Musicmaker, una dintre preferatele lui Cezar Guna, al carei clip a fost filmat de curand acasa, a fost scrisa in timpul camp-ului pentru Eurovision, in care Cezar a fost impreuna cu Roxen si Diana V.

“În ziua respectivă, aveam o stare foarte bună, eram relaxat, am intrat cu Quick în acest film și jumătate de sesiune am râs, pentru că ni se părea foarte amuzant modul de construire a piesei. Am pornit cu ideea că ar fi tare să facem o piesă pe care aș putea să o construiesc direct pe scenă cu un looper. Refrenul l-am găsit involuntar, în timp ce ne prosteam la microfon. Apoi am realizat că sună fain. Versurile au fost scrise și bazate pe starea de atunci, pentru că a fost o perioadă în care eram la studio zi și noapte și munceam”, a spus Cezar despre cum a luat naștere melodia Musicmaker.

Cezar Guna – Music Maker

Piesa este dinamică, transmite un mesaj pozitiv și vorbește despre importanța faptului de a face ceea ce-ți place și de a lucra cu drag. “Quick m-a ajutat la liniile piesei, iar cu viziunile noastre combinate, am reușit să facem ceva dinamic, care te ridică de pe scaun. Este o piesă cu o stare foarte bună și, chiar dacă versurile sunt despre muncă și dedicare, prin starea ei am vrut să transmitem mesajul că poți munci mult și cu zâmbetul pe buze dacă faci ce îți place”, a completat Cezar.

Piesa a fost compusă de Cezar Gună (muzică și versuri) și Quick (muzică), iar producția o semnează Quick. În ceea ce privește clipul, Alex Mureșan a fost DOP, iar producția video aparține Loops Production.

Cezar Guna și-a descoperit talentul încă de pe băncile școlii, când a făcut parte din cor. Fiecare moment în care a simțit că nu primește ceea ce ar fi meritat a fost un imbold puternic de a-și urma calea și pasiunea. Ajuns la maturitate și prins într-un job care nu-l reprezenta și nici nu-l împlinea, Cezar a decis să plece în SUA prin programul Work & Travel. Cu toate că era apreciat în parcul de distracții din Ohio unde obținuse un loc de muncă, Cezar a știut că poate să facă mai mult, așa că a plecat în Los Angeles, unde a început să cânte pe stradă. A primit numeroase laude și aprecieri de la o mulțime de necunoscuți, ba chiar a avut șansa să interpreteze patru piese proprii la Wish Radio, în SUA. Pentru că nu avea viză și nu a vrut să riște să rămână ilegal în SUA, Cezar s-a întors în România fără să mai aibă nimic în afară de dorința de a cânta și speranța că va reuși prin muzică.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *