Carla's Dreams - Victima, single nou

Carla’s Dreams – Victima, single nou, videoclip

Carla’s Dreams intampina noul an cu „Victima”, o poezie muzicala plină de emotie si sinceritate. Melodia se bucură de un videoclip la fel de profund pe care te invitam să il urmaresti in articol.

Anul acesta, Carla’s Dreams aniversează 10 ani de activitate. De obicei, sărbătoriții primesc cadouri de la cei dragi, însă trupa Carla’s Dreams a ales să ofere ea în dar o piesă emoționantă. „Victima” vorbește despre o dragoste „fără un stil, cu stil anume”, atipică, reală. Melodia este acompaniată de un videoclip rupt parcă dintr-un film. Regizat de Roman Burlaca, clipul prezintă mai multe versiuni Carla’s Dreams, fiecare cu „victima” sa.

Carla’s Dreams – Victima

”Victima” este una dintre piesele foarte personale la care am lucrat mult, cu atenție la detalii, la producție. Este piesa cu care încheiem 10 ani de Carla’s Dreams. Videoclipul a fost elaborat minuțios de Roman Burlaca și echipa lui de la BR Films. Pregătim și ”Tempus Fugit 4” în următoarea perioadă pentru ”ai noștri”. V-am cuprins”, au spus Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams au apărut în industria muzicală în 2012, și de atunci nimeni nu-i poate întrece de câte ori lansează un hit. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un success imens in continuă ascensiune din partea publicului român și nu numai cu melodii ca „Te rog”, „Sub pielea mea #eroina”, „Acele”, „Imperfect”, „Antiexemplu”, „Ne topim”, „Până la sânge”.

Combinând elemente de pop, hip-hop, dance și rock, membrii Carla’s Dreams sunt gata să uimească mereu fanii cu abilitatea maleabilă de a combina stilurile cu singurul obiectiv de a da o fărâmă de originalitate pe piața muzicală românească și internațională.

Daca v-a placut acest articol, va invit sa cititi si  despre Dora Gaitanovici – Ana. Spuneti parerea pe pagina noastra de facebook sau sau de chat romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *