Carine – Ghost

Carine – Ghost Va invitam sa ascultati „Ghost”, noua piesa a lui Carine. Mai multe…

Carine – Ghost

Va invitam sa ascultati „Ghost”, noua piesa a lui Carine. Mai multe detalii în articol. Carine lanseaza un nou single: „Ghost”, compus de catre Irina Rimes impreuna cu DJ Sava si Alex Cotoi. O poveste de dragoste din trecut ce bantuie prezentul, „Ghost” este un single fresh ce i se potriveste perfect vocii frumoasei artiste. Pe numele real Corina Chiperceanu, Carine este o artista nascuta pe 24 octombrie 1996 la Chisinau. Ea si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 4 ani, atunci cand a participat la un casting pentru un show de talente. La varsta de 5 ani, Carine a facut parte dintr-o trupa de copii, iar apoi a participat la mai multe concursuri si festivaluri muzicale din tari precum Bulgaria, Ucraina si Romania, unde a obtinut mai multe premii si diplome.

Pentru mine reprezinta mai mult decat un single foarte bun. este o poveste lunga ce a inceput acum doi ani. Este o piesa prin care m-am descoperit si prin care am reusit sa-mi transmit toate emotiile in toata aceasta perioada. Cand am incercat sa o cant pentru prima data, era si Irina langa mine si imi spunea sa am incredere fiindca aceasta piesa o pot canta doar eu sau ea. Single-ul acesta a adus schimbari radicale in viata mea si multi oameni frumosi alaturi de care am ajuns sa lucrez si la care nu m-as fi asteptat vreodata. In urma cu doi ani, totul era doar un vis, acum totul se intampla”, declara Carine.

Asculta   Carine – Ghost

Dupa ce a studiat timp de 5 ani la Scoala Muzicala “Eugen Doga” din Republica Moldova, artista urmeaza cursurile Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice din tara natala. Primul single din cariera artistei a fost “Magique”, lansat la sfarsitul anului 2017, insa acesta a venit la cateva luni dupa ce vocea lui Carine s-a putut auzi pe piesa “Sea lo que sea”, a lui DJ Sava. In septembrie 2018, Carine a lansat „No Time”, o piesa dance cu un videoclip misterios, plin de culoare. Vara trecuta, Carine a urcat pe scena in fata a mii de oameni alaturi de DJ Sava in cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Balcani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *