Calin Pop – Speranta in glas

Asculta live, Calin Pop – Speranta in glas, single nou
loading...

Asculta live Calin Pop – Speranta in glas, single nou

Calin Pop, vocalistul si chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia “Speranta in glas”, o piesa menita a ne ridica moralul. Single-ul este acompaniat de un videoclip filmat de artist in izolare.

„Speranța în glas” este primul single de pe albumul solo al lui Călin Pop, material ce urmează a fi lansat anul acesta.

„Este un cântec de speranță pentru noi toți, cei care stăm acasă și sperăm, e un gând bun pentru sufletul nostru într-o perioadă atât de dificilă ca aceasta, în care poate a venit momentul de reconsiderare a propriilor valori și a priorităților în viață”, a declarat Călin despre tema acestei melodii.

Calin Pop – Speranta in glas

Foarte tineri, în 1981, Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu au căutat „Celelalte Cuvinte” pentru a-i exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut multi ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat.

De la romantismul primei decade cu „Iarbă prin păr”, apoi „Dacă vrei”, „Un sfârşit e un început”, „Scrisori iubite”, „Nu-mi da tot într-o zi”, la protestul din „Se lasă rău”, „Cina dragonului”, „Armaghedon”, „Lupii”, „Boală de gânduri”, apoi o îmbinare între cele două şi o reîntoarcere la matcă prin „Zmeie”, „Stem”, „Între vise”, Celelalte Cuvinte şi-a păstrat mereu crezul, valorile şi personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc. Nu şi-a dezamăgit niciodată fanii, nu a făcut niciodată compromisuri de dragul comercialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *