Cage The Elephant – Ready To Let Go

Cage The Elephant - Ready To Let Go, Cage The Elephant, Ready To Let Go,
loading...

Cage the Elephant ne aduce o binevenită doză de ciudăţenie în noul clip „Ready to Let Go”. Piesa prefaţează un nou album, „Social Cues”, al cincilea din cariera trupei. Până la sosirea sa în aprilie vă invităm să vizionaţi noul clip în articol. „Ready to Let Go” sună ca o piesă indie tipică, ancorând fiecare silabă cu o chitară cu riff-uri şi clape catchy. Cei care vor căuta un mesaj în clipul Cage the Elephant nu prea îl vor găsi. Pare să fie o menajerie a ciudaţilor, cu accent pe vampirism, imagini şocante şi ipostaze inedite. Nu se merge până în lumea lui David Lynch, dar o referinţă la „American Horror Story” tot merită. Aceasta este poate cea mai veselă şi în acelaşi timp melancolică melodie ilustrată cu canibalism şi vampirism. Rockerii din Kentucy vor lansa noul album, „Social Cues’ pe 19 aprilie, prin casa de discuri RCA.

Băieţii ajung la 5 materiale discografice de la înfiinţarea trupei în 2006. Au trecut 4 ani de la ultimul release de studio, „Tell Me I’m Pretty” din 2015. În 2017 venea albumul live „Unpeeled”. Cage the Elephant a pregătit 13 noi track-uri, inclusiv o colaborare cu Beck numită „Night Running”. Înregistrările au avut loc în Nashville, la Battle Tapes Recording/ Blackbird Studio. Câteva piese au prins contur şi în Los Angeles, la The Village Recording Studio, iar de producţie s-a ocupat John Hill. Acesta este cunoscut pentru colaborarea cu Florence and the Machine şi Portugal The Man.

Asculta Cage The Elephant – Ready To Let Go 

„Social Cues” a fost scris în vreme ce solistul Matt Shultz se lupta cu destrămarea relaţiei sale. Este o poveste personală, multifaţetată şi deconstruită pe acest LP. Artistul citează ca inspiraţie pentru noul clip filme de Rainer Werner Fassbinder precum „World on a Wire” şi „The Bitter Tears of Petra von Kant”. Suprarealismul grafic al lui Aronofsky este de asemenea amintit.

Cage the Elephant a primit o nominalizare la Premiile Grammy în 2015 pentru albumul „Melophobia”, lansat în 2013. Următorul LP, „Tell Me I’m Pretty” a primit premiul Grammy pentru „Cel mai bun album rock” la ediţia 59 a premiilor. Numele grupului vine conform solistului de la un incident din 2006. Atunci o persoană cu probleme psihice a abordat trupa, l-a îmbrăţişat pe Shultz şi a repetat propoziţia „Trebuie să ţii în cuşcă elefantul” de câteva ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *