Asculta online, byron - Azi, single nou

Asculta online byron – Azi, single nou

Trupa byron a lansat piesa “Azi“, un nou single de pe albumul “Nouă“. Videoclipul piesei este extras din sesiunea live filmată de trupă la Cincșor, în județul Brașov, la începutul lunii martie.

Joi, pe 16 aprilie byron vor sustine un concert în sala lor de repetiții care va fi transmis live pe pagina de Facebook Qreator începând cu ora 20.00. Piesa “Azi” este al 5-lea single de pe albumul “Nouă” lansat de trupă anul trecut în noiembrie. Alături de celelalte single-luri lansate până acum „Anima“, „Continuum” feat. Lucia, „Nouă” și „Consumatori de vise” – piesa “Azi” conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale. Un album despre noi, despre România, dedicat nouă.

byron – Azi

Videoclipul piesei este extras din byronnouălive , sesiunea live filmată de trupă la Cincșor la începutul lunii martie. În 2018, byron și-au mutat studioul de înregistrări la Transylvania Guesthouses în Cincșor, jud. Brașov, pentru prima tabără de creație din istoria trupei. Acolo au luat naștere primele piese de pe ce avea să devină albumul “Nouă“. Doi ani mai târziu, după lansarea albumului și terminarea turneului de promovare, byron au revenit la Cincșor pentru a-l interpreta live în întregime într-o sesiune live cu totul specială. Concertul integral este disponibil pentru vizionare pe platforma Overground Showroom– o bibliotecă video on demand dedicată concertelor https://showroom.overground.ro/

Versuri

Când lumea nu mai vrea să facă niciun pas
E timpul să te-apuci frenetic de dans,
Nu contează nimic!
Orice mișcare pare doar un fleac
Când simți în vene afrodiziac
Și nu tremuri de frig.

Iar azi nu-i la timpul trecut
Și noaptea nu-i doar un vis,
Azi nu ai timp de pierdut,
Nimic nu e interzis…

Când nu te încrezi deloc în destin
Dai peste cap paharul de vin
La carnaval.
Viața pare învârtită de zar
Când te trezești amețit într-un bar
Și-n jur e scandal…

Iar azi nu-i la timpul trecut
Și noaptea nu-i doar un vis,
Azi nu ai timp de pierdut,
Nimic nu e interzis…

Lumea se îmbracă pompos în frac
Și spânzurătoarea pare un fleac
Față de…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *