Boier Bibescu, Doddy, Shift, Aspy, What’s UP – OCHELARII

Asculta live, Boier Bibescu, Doddy, Shift, Aspy, What's UP - OCHELARII

Asculta Boier Bibescu, Doddy, Shift, Aspy, What’s UP – OCHELARII, single nou

Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy si What’s UP fac o super echipa si prezinta „OCHELARII”, o piesa nonconformista, fresh si super catchy, pe beat-uri dance si cu influente din muzica indiana, ce poate deveni usor unul dintre cele mai ascultate single-uri ale verii.

Compus de catre cei cinci artisti, „OCHELARII” este un single pentru care „ar fi bine sa fii pregatit” pentru ca o sa fie hit, iar clipul in regia lui Boier Bibescu completeaza prin imagini bold vibe-ul piesei. Cei cinci artisti sunt la prima colaborare in aceasta formula, insa de-a lungul timpului drumurile lor s-au mai intersectat si acum ii leaga o prietenie puternica si o chimie muzicala ce poate fi observata cu usurinta.

Boier Bibescu, Doddy, Shift, Aspy, What’s UP – OCHELARII

„OCHELARII” este primul single de pe urmatorul meu album care se numeste „Next Level” si il voi lansa in toamna asta :). Cu Doddy ma leaga o prietenie de peste 10 ani la fel si cu SHIFT si Whatzy. A fost doar chestiune de timp pana la piesa asta, pe care am facut-o in masina in drum spre un concert, mai exact un bal de boboci :)). Videoclipul este regizat de mine si absolut tot conceptul este creat de mine”, povesteste Boier Bibescu.

Boier Bibescu a facut un obicei din a-si produce si compune propriile single-uri, iar „OCHELARII” nu face o exceptie de la regula. De-a lungul timpului a colaborat cu numerosi artisti precum Khalif, Alex Velea, LLP, John Baiat Bun, Rashid, Stress si a lansat piese precum „Imi e dor”, „Stare de Show”, si „Noi 2”, single-uri care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.