Body & Soul – Emigram la mare

0
Body & Soul - Emigram la mare, Radio Click Romania, Body & Soul, Emigram la mare, asculta Radio Click Romania, asculta body & soul la radio click romania,

Body & Soul – Emigram la mare

Ascultă în premieră Body & Soul – Emigram la mare la Radio Click Romania și pregătește-te să emigrezi spre mare.

Body & Soul lansează „Emigram la mare” și se consumă cu bere rece și fete frumoase. „Emigram la mare” este noul single al trupei Body&Soul și a fost lansat chiar în buza verii, în luna iulie.
Melodia va sta la plajă cu voi, toată vara, pe tot litoralul românesc.

Băieții care au făcut ravagii în trecut cu piese gen „Super femei” și ” Ne-au topit caldurile” au revenit cu o surpriză excepțională de vară. Trupa Body & Soul, căci despre ei este vorba, au lansat zilele trecute pe canalul oficial al formației, piesa „Emigram la mare”, după o pauză de ceva timp.

În iulie 2000, grupul lansează albumul numit „Super”. Succesul nu se lasă așteptat, iar single-ul „Super femei” devine hit-ul verii 2000, urmând ca în toamnă să iasă pe piață o noua piesă Body&Soul, „Băieții știu ce vor”. După trei turnee naționale, trupa lansează un al treilea extras de pe albumul „Super”- „Chiar daca vei pleca”, timp în care se și începe lucrul la un nou album.
În anul 2001, se lansează „ Trup si suflet”, ce reușește să pună în valoare calitățile vocale ale celor patru soliști, piesele remarcându-se printr-un sound de calitate superioară, iar muzica și textul fiind semnate exclusiv de trupă. „Ne-au topit căldurile” și „În noapte mă trezesc” sunt single-uri lansate ce au avut parte de mult succes.

În anul 2020 formația Body & Soul lansează un videoclip la melodia ” Fetele din Romania” pe canalul oficial al formației. Astăzi vine cu aceasta surpriză de vară cu influențe de reggae și cu un sound foarte fresh.

Videoclip oficial

Citește și despre MIRA x VESCAN – Alo, Alo. Te aștept și pe facebook, cu un like și o distribuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *