Bella Santiago – Pantera

Asculta online, Bella Santiago - Pantera, cel mai nou single,

Asculta online Bella Santiago – Pantera, cel mai nou single

Filipineza Bella Santiago lanseaza „Pantera”, o piesa cu versuri in spaniola, cu ritmuri antrenante, insotita de un videoclip senzual in care artista arată super hot.

După ce in urmă cu puțin timp a colaborat cu două voci exotice pentru „Tu perdicion”, Bella Santiago lansează a doua piesă din carieră. Melodia se numeste „Pantera” si este semnată MWolf, un compozitor spaniol, iar de videoclip s-a ocupat Silviu Mîndroc. Bella Santiago s-a făcut remarcată în 2016 în cadrul show-ului „Românii au talent” prin interpretările excepționale ale unor piese precum „I Will Always Love You”, „Hello” și „Drunk In Love”. La începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”. Apoi, în septembrie, a început colaborarea cu trupa Jukebox și a lansat piese precum „Vocea ta” sau „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa, a participat la Selecția Națională Eurovision 2018.

„”Pantera” a apărut din ideea lui Wolf, compozitorul spaniol alături de care am lucrat la piesă, când într-o zi m-a întrebat ce animal cred că mă reprezintă. Pentru că de multe ori fanii mi-au spus că sunt că o panteră neagră, am zis să merg pe mâna lor. Single-ul a fost creat în Spania, alături de o echipă care a lucrat chiar și cu Enrique Iglesias. Sound-ul este unul fresh, m-a făcut să dansez de prima oară”, a spus Bella.

La finalul lui 2018, frumoasa filipineză a fost desemnată marea câștigătoare X Factor. Artista a reușit în finală să cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fata verde” și „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hit-urile celebrei Beyonce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *