Bella Santiago – Good Lovin’

Asculta live, Bella Santiago - Good Lovin', single nou

Asculta live, Bella Santiago - Good Lovin', single nou, muzica noua, Bella Santiago, Good Lovin', cel mai nou single,

Asculta live Bella Santiago – Good Lovin’, single nou

Bella Santiago lanseaza „Good Lovin'”, o piesa pop fresh cu influente rap, plina de energie si este insotita de un videoclip in care cantareata are o atitudine sexy si miscari provocatoare.

„Piesa pe care am cântat-o la preselecția unuia dintre concursurile la care am participat în România m-a inspirat foarte mult. Discutam cu Marius (Magic Juice) înainte să ne apucăm de treabă, m-a întrebat ce fel de piesă vreau să facem, i-am zis că îmi doresc să transmită energie, să te facă să dansezi și să fie rap. El a sunat o echipă din UK și am început să lucrăm. Am înregistrat-o și am cântat-o în același mod ca la preselecție – cu la fel de multă pasiune și emoție. «Good lovin’» este o piesă pentru care am luptat și am lucrat mult. Mă reprezintă din toate punctele de vedere și asta îmi place mult. Simt că în sfârșit mi-am găsit stilul”, a spus Bella.

Bella Santiago – Good Lovin’

„Good Lovin'” este produsă și compusă de Magic Juice, Alexandra Dimitriu și Iuliana Pușchilă. Bella Santiago s-a făcut remarcată în 2016 în cadrul show-ului „Românii au talent” prin interpretările excepționale ale unor piese precum „I Will Always Love You”, „Hello” și „Drunk In Love”. La începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”. Apoi, în septembrie, a început colaborarea cu trupa Jukebox și a lansat piese precum „Vocea ta” sau „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa, a participat la Selecția Națională Eurovision 2018.

La finalul lui 2018, frumoasa filipineză a fost desemnată marea câștigătoare X Factor. Artista a reușit în finală să cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fata verde” și „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hit-urile celebrei Beyonce.

La finalul lui 2019, Bella Santiago a fost desemnată câștigătoarea celui de-al 14-lea sezon al emisiunii „Te Cunosc de Undeva”. Până în prezent, artista a lansat piese precum „S.O.S”, „Army of Love” și „Pantera”, ce au adunat împreună milioane de vizualizări pe YouTube.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *