Aura B. feat. Mattyas – Boys

0
Aura B. feat.Mattyas - Boys, single nou, Lyric Video,

Aura B. feat. Mattyas – Boys, single nou, Lyric Video

Asculta live Aura B. feat. Mattyas – Boys. Fermecatoarea Aura B, revine in atentia fanilor după doua piese solo cu un featuring de exceptie la piesa „Boys”. Piesa la care a colaborat foarte bine împreună cu Mattyas, amandoi devenind personaje animate 3D in noul Lyric Video care tocmai s-a lansat.

După două videoclipuri filmate în Londra pentru piesele „Quedate Aqui” și „Trakata” iată că Aura B, revine în atenția fanilor cu mai multe surprize. În primul rând, și-a schmbat look-ul devenind roșcată și a lansat noul videoclip la piesa „Boys”, un featuring cu Mattyas. O altă surpriză pentru fani este că în acest nou videoclip cei doi sunt transformați în personaje animate 3D.

„Între delta și omicron, între pârtia de ski și sala de fitness, mi am făcut timp pentru o colaborare savuroasă!”, ne-a povestit Mattyas care și el e prima oară când devine personaj animat.

Aura B. feat. Mattyas – Boys

„Este o piesă scrisă de Andy Robert (Any1) și de Emanuela Oancea Pertea și care va fi pe gustul multora, este o piesă foarte dansantă, cu un ritm care pur și simplu nu te lasă să stai jos. Este featuring cu Mattyas și avem personaje animate în 3 D pentru prima oară. Este interesant acest proiect pentru că niciodată n-am mai fost pusă în ipostază asta. Vreau să fie pe placul publiculu, al ascultătorilor, al radiourilor. E o piesă reggaeton, așa cum îmi place mie, cum v-am obișnuit, în limba spaniolă iar Mattyas cântă în engleză. Deși stau în Anglia de 9 ani, limba mea preferată este spaniola. Este foarte apropiată de limba noastră, de limba italiană, pe care o vorbesc foarte bine. Mă atrage muzică latină, eu ascult doar muzică latină”, a mărturisit solista.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti si  despre GeoDaSilva & Stephan F-Bam Bam Boogie. Ascultă  Radio Click Romania si cere piesa ca preferinta sau dedicatie. Spune-ti parerea pe pagina noastra de facebook sau pe twitter,  despre aceste melodii si nu numai despre ele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *