Arsenium x Paula Hriscu – Lumea asta

0
Arsenium x Paula Hriscu - Lumea asta, Arsenium, Paula Hriscu, Lumea asta, radio romanesc online, radio romania, asculta radio, despre Paula Hriscu,

Arsenium x Paula Hriscu – Lumea asta

Asculta Arsenium x Paula Hriscu – Lumea asta la cel mai tare radio romanesc online si daca-ti place voteaz-o in Top 40 Radio Click Romania.

Arsenium lansează o nouă melodie, într-o colaborare inedită, iar noi nu puteam pierde ocazia să nu o publicam aici. Este pentru prima oara când Arsenium colaborează cu Paula Hriscu, însă cu siguranță nu va fi ultima. La cum sună „Lumea Asta”, o piesa ce conține un mesaj sensibil, cu siguranță vor mai colabora.

Despre Paula Hriscu

Paula Hriscu, are originea în Brad, judetul Hunedoara și are o poveste de viață emoționantă. Studentă în anul III la Academia Naţională de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca, secţia Canto, Paula Hriscu şi-a descoperit talentul de a cânta târziu, la 22 de ani, atunci când a fost la un pas de moarte. Acest eveniment a făcut-o să se decidă să urmeze cursurile facultatii de la „Academia Națională Gheorghe Dima”, specializarea Canto.

Dacă ți-a plăcut acest articol, citește și despre Bryan Adams – What If There Were No Sides At All. Nu uita de pagina de facebook sau twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *