Arash feat. Ilkay Sencan – Mary Jane

Asculta online, Arash feat. Ilkay Sencan - Mary Jane, single nou

Asculta online, Arash feat. Ilkay Sencan - Mary Jane, single nou, videoclip, 2020, Arash, Ilkay Sencan, Mary Jane, Asculta online, single nou,

loading...

Asculta online Arash feat. Ilkay Sencan – Mary Jane, single nou

Arash, superstarul pop iraniano-suedez si Ilkay Sencan, producator si DJ de origine turca, lanseaza “Mary Jane”,  un remake al piesei din 2018 “Mary Jane” cântata de Burry Soprano.

Versiunea originala a ajuns în scurt timp de la lansare în vârfurile topurilor muzicale din Turcia.Single-ul combina cele doua stiluri ale artistilor într-o armonie perfecta, rezultand un mix interesant de pop, dance, rap si gangster house, învaluit de influente melodice de origine persana. Videoclipul care insoteste piesa este regizat de Amin Mardomi, actiunea desfasurandu-se intr-un univers animat foarte bine realizat.

Arash, in varsta de 42 de ani, este considerat una dintre fortele eterne ale muzicii pop. A strâns miliarde de stream-uri în ultimii ani cu hit-uri precum “Boro Boro”, “Temptation”, “She Makes Me Go” sau “Dooset Daram”, piese ce i-au adus multiple premii de-a lungul carierei. Pe YouTube are peste 1.25 milioane de abonati, iar videoclipurile lui au depasit 1.5 miliarde de vizualizari. Snoop Dogg, Pitbull, Shaggy, Mohombi, Helena sunt doar câtiva dintre artistii cu care Arash a colaborat. Pentru aceasta recenta lansare, a ales sa colaboreze cu prietenul si totodata membru al casei de discuri PowerHouse, Ilkay Sencan.

Ilkay Sencan este un producator, DJ & remixer nascut în Istanbul. A ajuns în luminile reflectoarelor în 2019, când a strâns aproape 16M de shazam-uri la piesa “Do It”, urmata de “Rockstar”, în colaborare cu Dynoro. De asemenea, Ilkay detine si Lab Recordings DJ Academy în Turcia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *