Arando Marquez feat. Tavi Colen – Parfum De Femeie

Arando Marquez feat. Tavi Colen - Parfum De Femeie

Arando Marquez feat. Tavi Colen – Parfum De Femeie

Asculta live Arando Marquez feat. Tavi Colen – Parfum De Femeie la Radio Click Romania si daca-ti place dedic-o celor dragi tie.

Tavi Colen revine pe piața muzicală românească cu o colaborare nou-nouță. Este vorba despre colaborarea alături de Arando Marquez pentru o melodie cu un mesaj puternic. Suntem siguri că va intra ușor în topurile muzicale la radiourile românești și nu numai la ele.

Despre Tavi Colen

Tavi Colen este născut la Târgu Jiu, pe 8 octombrie 1967, şi a fost component al trupei Talisman. Dovedește din copilărie calități muzicale deosebite, așa că părinții săi îl înscriu la școala de muzică din Târgu Jiu unde urmează cursurile de teorie muzicală, istoria muzicii, vioară, pian și canto. În 1992 a pus bazele trupei Talisman împreună cu Alin Oprea, pe vremea când locuiau în căminele studenţeşti din Regie.

“O VIATA NOUA” se numește primul album solo al lui Tavi Colen, pe care l-a produs în colaborare cu poetul Dinu Olărașu. Mai jos este cea mai nouă melodie.

Dacă ți-a plăcut acest articol te invit să dai un like pe facebook sau să citești și despre Tamiga & 2Bad – I Need You. Ca să cunoști persoane noi, cărora să le dai dedicații, intră pe pagina noastră de chat pt mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *